• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 68
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Чаро - Акълия
Голямо, хубаво къще.
Буфер ще слагаш ли? А циркулационната помпа каква, как ще работи?

Колко пари е на метър сондата?

Денучка, я кажи, запознат ли си с каскадното свързване на ТП?
Щото съм замислил нещо...
denuchi - специалист
ами те там са зета, братму и родителите им всеки с по етаж. ще има буфер дори днес им го занесох 500л. помпата още ми е проблем първо ще пробвам с едно ТР 32-90 ГРУНДФОС. защото е под ръка а ако несе получи тогава вече ще му мислим. ако тази стане ще и поставя и на нея честотен, аз искам да стане защото честотният го имам под ръка. а как ще работи ще видим като се изгради и цялата инсталация сега ще са само 2 ет. каскадно несъм правил все още ама ако има интерес ще научим веднага. те тези от дайкин предлагат ТП с една мощност и за да достогнат по голяма мощност ги навързват каскадно. така че няма да е проблем документацичта е при мен. ако трябва ще ти е изпратя да е разгледаш. а що се отнася за цената си нямам идея те малко по роднински и говориха някъде по 20-30лв на метър. ама несъм запознат точно може да е повече може и по малко. направо ще те излъжа.
и така какво си замислил все пак.
denuchi - специалист
http://www.daikin-ce.com/binaries/Chill ... 105319.pdf. я да го поставя и тук или поне ще се пробвам. стр.23
denuchi - специалист
е това е като цяло вече. от нищо нещо.
kuuuuuul - майстор
Човече ти си велик,шапка ти свалям :klatsch: :respekt:
denuchi - специалист
благодаря. стараем се. след като се навърже с тръбите идеята е да има и едно прахово боядисване на страниците -"капаците от всички страни". е тогава вече трябва да предобие и малко търговски вид. но всичко с времето си.
denuchi - специалист
хайде и за последно още две картинки. ами това е, и с малко цвят за търговски вид.

Прикачен файл

DSC6.jpg
DSC6.jpg (127.08 KиБ) Видяна 5774 пъти
vanko68 - специалист
Що не изкараш контролерчето на елтаблото,да не се влияе от вибрациите,влагата евентуално и т.н.
2v6 - майстор
denuchi написа:
хайде и за последно още две картинки. ами това е, и с малко цвят за търговски вид.
Браво, като "купешка" е!

Би ли разсяснил тия неща за какво са:
Изображение

Предполагам едното е рисивъра от схемата. На схемата има и едно "ф.д." - какво е? Как работи този рисивър?
denuchi - специалист
благодаря.не би трябвало да има влага, все пак е в затворено помещение. по мойте малки включвания почти на сухо няма някакви съществни вибрации който да оказват влияние на тработата. а и все пак това се надявам и да е временен контролер. . Ф.Д.- филтър дехидратор. е това най в дясно а другите две са ресивъри. черният след кондензатора, а синият на засмукването на компресора. единият по скоро играе ролята на масло събирател масло уловител. този синият.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 68

Тема "Направи сам термопомпа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: