Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
condors - напреднал
моля за отгожор от 4овек които го е правил-предстои ми зарреждане на домашен климатик с р22 (407) -моля кажете с едно две изречения каква е последоватемноста на деиствия - на кратко -.
имам всякакви инструменти и уреди-аз монтирам ,но не ми се е налагало да зареждам-знам горе долу кво се прави но искам пак да се консултирам за по голяма сигурност
nebelservice - напреднал
похвали се на шефа си, че имаш инструменти всякакви, фреон и се консултирай с него
condors - напреднал
споко,вече разбрах как става даже и го практикувам , но разбрах и че тук в този форум не мога да разчитам за някаква помощ и обмен на информация няма сериозни хора които да се занимават с тва и да искат да коментират за тези проблеми свързани с климатична техника професионално ,да аз съм начинаещ още в тази свера но в някои други може би тук са малко хората дето да ми се опрат но сега искам да науча и тази свера-климатична техника -чета практикувам но не всичко може да се научи от учебниците-има и чалъми но както и да е ..............намерих от каде да се уча .....а до колкото за ""шефа " ми ...нема такъв
nebelservice - напреднал
какви учебници бре човек, на всеки климатик си има табелка, на която пише какъв фреон и какво количество трябва да има. какво толкова има за обяснение: вземаш си кантар, зареждаш фреон, колкото си пише на табелката и си готов,

Тема "зареждане на климатик с р22" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: