• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
kristi77 - напреднал
Здравейте!Искам да ви помоля да ми помогнете с избора ми на климатик защото при този избор цовек направо свят му се завива.
Та става вапрос за помещение което е 20 кв.м. и високо 2.57м. с външна изолация пвц дограма изложението е югоизток и е вътрешно.
Сумата която сам заделил е 1200-1300 лв.
Благодаря много предварително.
Последна промяна от kristi77 на пет мар 21, 2008 10:28 am, променено общо 1 път.
hricava - специалист
Никой не обръща внимание на заглавия от сорта "Помощ", "Дайте съвет" и т.н така че по-добре си оправи заглавието....
Trifun - специалист
хехе, напротив - обръщаме внимание и на теми с такива заглавия, но при такова разнообразие ... наистина е трудно.
А и всеки си има собствено мнение - един не харесва една марка, друг - друга, трети - трета ...
Аз си взех миналата година, в края на юли месец Osaka - CH-12-SBPEO - тогава струваше 1050 лв. с включен безплатен монтаж. В нета съм чел доста отрицателни мнения за тази марка - шумни били, това било, онова било - аз пък съм си доволен от моя !
kristi77 - напреднал
Благодаря много за отговора.
Какво става няма ли други предложения!
battoni - специалист
Има доста писано по тази тема -Mitsubishi по скъпички ,но тва е марката(съуточнение качество -цена). :idea: Успех.
W123 - специалист
При тази кубатура на стаята,изложението,изолацията и дограмата си слагаш една 12-ка и готово.Марка...хм... рекламата е голяма работа.
От познати монтажници на климатици знам едно-те си слагат по апартаментите конвенционални климатици,инверторите ги мразят.Защо?Питай някой прителче който се занимава с климатици и ще ти каже.За тези пари можеш спокойно да си вземеш един климатик за 500 лева и след 4-5 години ако нещу му стане го хвърляш и си вземаш нов.Така в продължение на 8-9 години нямаш грижи.Вече технологията и маркетинга са такива че трудно някоя машина ще изкара сумарното време на две отделни.Няма я онази надежност на старите машини които са проектирани за дълъг живот.
yasoo - специалист
Само Fujitsu или Mitsubishi ;)
Друго недеи взима!
velev-klima - специалист
Midea ти препоръчвам надежни и сравнително ниски цени сервизирането е безпроблемно.
CASA - специалист
kristi77 написа:
Здравейте!Искам да ви помоля да ми помогнете с избора ми на климатик защото при този избор цовек направо свят му се завива.
Та става вапрос за помещение което е 20 кв.м. и високо 2.57м. с външна изолация пвц дограма изложението е югоизток и е вътрешно.
Сумата която сам заделил е 1200-1300 лв.
Благодаря много предварително.
За тази сума моят съвет е да си вземеш някоя японска марка климатик от по ниския клас от сериозна фирма,та монтажът,гаранцията и сервизът да са по-сигурни!Провери в гугъл,има достатъчно фирми,които имат и цени и обяснения на сайтовете си!
  • 1
  • 2

Тема "Мнения за избор на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: