Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
имам мидеа 12 конвертор,защо пука силно външното тяло,като размразяване-доста силно е ,интервали на от секунди до на 3-4 мин ... роднина има същия климатик-там няма проблем,ама моя нещо. да е работил 30 часа от както го взех. какво може да е това?
velev-klima - специалист
Стига с тва пукане всички форуми си напълнил с безсмисления ти въпрос.
velsi - Почетен майстор
Ти пък ще не вземеш да му отговориш за прехвалената Мидея, ами се надуваш?! Като ги продавате много ги хвалите. После - безсмислен бил въпроса. На мене пък, ако ми пука и трака направо го мятам през терасата.
hladnia - специалист
fena_24 написа:
роднина има същия климатик-там няма проблем,ама моя нещо. да е работил 30 часа от както го взех. какво може да е това?
То въпроса за който го знае е безсмислен, но човека пита щото е броил пари .
Както казват младите СПОКО ,пукането се получава от резката разлика в температурата
(замръзналия лед -10С навлиза по тръбния път пари от фреона над 50-60С)
А да колко на познатия, не пука по тоя начин зависи от много фактори .
писах не на 1 място-защото след 5 дена заминавам извън България,и ми трябва бурз отговор-и решение... незнам кога се връщам пак.. имам наблюдение на такъв модел-няколко климатика-и този е единствения които прави така... не говоря за нормалното пукане като на другите такива.. аз за силно... щом пишеш че вапроса ми е глупав-разбирам че със сигурност не си ми комшия :) защото иначе сам щеше да ми предложиш да го ремонтираш :lol:
velev-klima - специалист
Аз за първи път чувам че външно тяло пука да трака бръмчи може но да пука незнам такъв дефект да има. А и така от писане в форум едва ли някой ще ти даде одговор трябва да се чуе за да се добие представа какво води до този шум. Най добре е хората извършили монтажа да го чуят а и подържането на гаранцията е тяхно задължение.
ДА,КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ДОИДАТ ДА ВИДЯТ.. ОБАЧЕ ОТ ДНЕС ТОВА Е МНОГО РЯДКО.. ПРЕДНИТЕ ДНИ БЕШЕ НЕПОНОСИМО... ИНТЕРЕСНА РАБОТА... А ЗА КЛИМАТИКА-ЧЕЛ СЪМ МНОГО И ЗНАМ ЧЕ ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО НА ПАЗАРА ЗА ТЕЗИ ПАРИ..
ssi - специалист
Ми, като започне да пука, запиши го де!! После им пускаш записа. Че може и тук да пуснеш да чуем.
ОТНОСНО МОЯ ПРБЛЕМ-ПРОСТО ИЗЧЕЗНА-НИКАКВО ПУКАНЕ,ВЪПРЕКИ ТОВА ПОНЕЖЕ ИМАХ УГОВОРКА-ВИДЯХА ФРЕОНА,ОБАЧЕ ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА ВСИЧКО БЕШЕ ОК.... МИДЕАТА СИ РАБОТИ КАТО ЛУДА... ПОНЕ ДА НЕ ВИ БЪРКАМ С ИЗБОРА-ЗАТОВА ПИША ТОВА,ПРОСТО РАБОТИ СУПЕР..

Тема "мидеа msg 12 hr na r 22" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: