Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
sstefanov - майстор
Предстои ми избор на фирма за монтаж на климатици.
Някой има ли опит с климатизацията на Роял Електроникс?

Коректни ли са? Работят ли както трябва?

Други добри фирми в бранша да ми препоръчате?

Благодаря предварително.
nebelservice - напреднал
"Роял електроникс" е фирмата която поддържа гаранционно почти всичко, което се продава в Техниполис. Това разбира се не означава, че ако друг ти достави и монтира климатика е без гаранция.
Обади се в наколко фирми и си избери тази в която сроковете те устройват най-много, а и цените.
Последна промяна от nebelservice на пон юни 29, 2009 10:57 pm, променено общо 1 път.
malkstor - специалист
Малко късно се включвам, но сестра ми си беше взела пералня Candy, не знам от къде, но в крайна сметка се оказа че се наложи извънгаранционен сервиз. Обърнах се към въпросната фирма (тъй като бяха посочени като сервиз за марката), след 3-4 препращания по различни телефони намерих правилния - там ми обясниха любезно че не са сигурни дали имат резервна част за този модел, но ще проверят и ще ми се обадят. Аз, разбира се, не разчитах да ми се обадят, защото аз съм заинтересованата страна. Това беше в началото на август. От тогава съм звънял над 40 пъти на този телефон, и никой не го вдига. Звънях пак на другите, да видя да не би да са го сменили, но не - пак ме препращаха към този.
malkstor - специалист
Само едно ъпдейтче - намери се въпросната платка, благодарение на Роял Е., сега по коледа ще я пробваме дали всичко е ок :)
sstefanov - майстор
Отдавна съм с монтирани от тях климатици - никакви проблеми (имаше малко неразбории в началото, но проявиха разбиране и лоялност).
В крайна сметка съм доволен!
malkstor - специалист
И аз, пералнята вече работи перфектно. :)

Тема "Мнение за климатици на Роял Електроникс?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: