Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
sunay_r - помощник
Здравейте
Имам проблем ,който се състои в следното:
През ден два в банята се появяват миризми на въглища ,че даже и дим от отдушника.
Предполагам,че това може да е от това някой съсед от долните етажи да ползва бойлер на твърдо гориво и да се е включил към отдушника.Не мога да си отворя отдушника от тях и не знам какво да предприема.Аз лично мислех да си сложа мощен вентилатор с клапа.Вие какво бихте ми препоръчали да направя?
pavelvasilev - специалист
sunay_r написа:
Здравейте
Имам проблем ,който се състои в следното:
През ден два в банята се появяват миризми на въглища ,че даже и дим от отдушника.
Предполагам,че това може да е от това някой съсед от долните етажи да ползва бойлер на твърдо гориво и да се е включил към отдушника.Не мога да си отворя отдушника от тях и не знам какво да предприема.Аз лично мислех да си сложа мощен вентилатор с клапа.Вие какво бихте ми препоръчали да направя?

Ако съседа ти наистина ползва бойлер на твърдо гориво,има голяма опасност от високата температура да стопи пвц тръбата за вентилациите в баните ви,да не говориме за нагарите от въглищата които ще се наслояват по тръбата и след време.... няма да е лошо ако наистина е с пвц тръба както е най-вероятно, да предупредиш съседа!!!

Тема "Миризми на въглища в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: