Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
perfekt - помощник
Привет колеги.Прецака се компресора на климатика.Питането ми е да си тъся нов или втора употреба компресор?Орентировъцни цени?Каде мога да намеря?Другият вариант е да не се занимавам и да си закупа нов климатик.Благодаря предварително
vanko68 - специалист
1-поне дай какъв е климатика ти като марка,модел и мощност. Иначе аз ще ти говоря за компресори на инвертори по 1800 лв,а ти ще искаш на някаква конвенционалка за 350 примерно...
2-ако ще го сменяш-само с нов с гаранционна карта от магазина...Втора ръка компресори просто няма,или ако има някъде,винаги ще има едно " ...НО..."
3- как да ти дам съвет дали да си купиш нов климатик или да поправиш стария ??? Това решение трябва да вземеш ти,а не аз...Като направиш преценка на приоритетите си в момента-дълбочина на джоба,задоволството от стария климатик,екстрите в новия и т.н.
4-цените на компресорите варират от 150 до 1500 лв...Зависи от климатика
5-Откъде да се купи? От магазина за резервни части...Само че ти едва ли ще се оправиш със смяната...По-добре е техника сам да си го купи,донесе и смени,поне да носи цялата отговорност за това какво прави

Тема "Съвет за компресор на климатик HAIER" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: