• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
lomidol - напреднал
Мидеята е 18ка сплит система.Духа съвсем леко, а топлото едвам се усеща.Зададени са 26гр.на силен режим на вентилация.Климатикът е нов в гаранция.От фирмата която го монтира идваха и казаха че нищо му няма.Навън е 7гр.помещението е 30кв.В съседното помещение има 12ка и духа топло без проблем.Съвети приемам всякакви.
Сервизните техници използваха ли манометри за да констатират доброто му състояние? Ако имаш лесен достъп до външното тяло докосни с ръка двата фреонови крана и напиши резултата! Вентилатора и компресора на по-горе споменатото тяло работят ли? Предполагам, че си насочил дистанционното към него когато си му задавал командите, а не към комшията.
dundurma - специалист
колеги имам въпроси...
1.теракот от 2 лева или от 25 лева
2.комп. правец или сони
3.да ям соя или вратни пържоли
4.да си купя трактор или бентли................

стига бе хораааааа има неща с които ние бедните компромиси НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ.мидея,осака.туй-онуй,бай мангау.......................................спрете със СТРАШЕН Е,СУПЕР Е ,СТРУВА 2.65ЛВ
lomidol - напреднал
Благодаря на dundurma специалиста че ми отвори очите.
dundurma - специалист
lomidol написа:
Благодаря на dundurma специалиста че ми отвори очите.
не съм специалист,а притежател на китайски боклук и качествен климатик,за това мога да направя разлика.не съм целял да те обидя,а само да кажа че инвестицията си заслужава :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
pac_ - специалист
lomidol написа:
Мидеята е 18ка сплит система.Духа съвсем леко, а топлото едвам се усеща.Зададени са 26гр.на силен режим на вентилация.Климатикът е нов в гаранция.От фирмата която го монтира идваха и казаха че нищо му няма.Навън е 7гр.помещението е 30кв.В съседното помещение има 12ка и духа топло без проблем.Съвети приемам всякакви.
Дай малко инфо за модела де?18-ка?Каква?Букви,цифри?
velev-klima - специалист
Общо взето няма лош климатик има лоши монтажници и техници. Мидеята от този ценоиви клас е най доброто. Климатика ти не е монтиран добре обади се в Магнум-Д да отрежат оторизацията на тази фирма.
dundurma - специалист
велев.....ти си специалист,а аз лаик.............бъди обективен и така би помогнал на всички .................може да сме бедни,ама кажи истината.........моят дайкин ще си го плащам 1 година по 108лв.,ама като го пусна и виждам ИСТИНАТА
velev-klima - специалист
Аз съм обективен и всеки климатик за цената си е хубав. Повечето проблеми са вследствие от слабите познания на хората в сервизите за монтаж и ремонт. За да докажа как работят някой качвам снимка от ремонт на General.

Прикачен файл

калпав ремонт.jpg
калпав ремонт.jpg (84.1 KиБ) Видяна 3676 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с МИДЕЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: