Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Здравейте,
Искам да попитам да ли някои знае къде в София се провеждат курсове за монтаж на климатици и климатична техника,или къде поне човек може да се научи да монтира КЛИМАТИЦИ. ще съм благодарен на всички отговори.

И към по запознатите какви инструменти ще са ми необходими за начало за монтаж.
EDI - майстор
Всяко НТС провежда курсове.Колкото до инструмента, би следвало още от началото да имаш всичко.Не виждам какво може да се спести, но да речем дъски за конуси, вакуумпомпа, перфоратор, корона и свредла от едрите, е и доста други.Ако си намериш работа към монжна фирма, те сигурно ще осигурят инструмента.Може да видиш из нет-а, продават се инструменти за монтаж.
Благодаря Еди, но Htc хладилните техникуми ли са или Института по хладилна техника. Малко тъп въпрос но не мога да разбера.а за инструментите си много прав.
EDI - майстор
Имам предвид НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪЮЗИ.Там правят всякакви курсове, поне в Ямбол е така, няма начин и в София да няма.
splitservice - специалист
Курсовете са основно за принципите на хладилната техника, не че не ти трябват но заедно с тях е най добре и да се практикува като начало заедно с техник който също монтира климатици. Останалото е поне малко техническо мислене и мерак. А инструментите не са никак малко като инвестиция, но всеки който държи да НЕ става за смях пред клиента е желателно да ги има. (EDI) ги е описал .
Пожелавам ти успех в начинанието !

Тема "Въпрос за монтаж на климатици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: