Здравейте на всички надявам се поне малко да ми помогнете. Така. Ще се опйтам да дам колкото мога по точно инфо за да са точни отговорите. Искам да си взема климатик за хола. Живея в Плевен панелен блок строен 80 г. Последен 7 етаж хола е южен терасата е остъклена с винкел. PVC дограма. Няма изолация. Пода е на мокет. Понеже в Плевен нямам нет и сега не съм там няма как да кажа колко квадрата е хола, но апартамента е двустаен и целия е около 56 кв. До тук с инфото ако съм пропуснал нещо питаите. Мисля да направя нещо, но не съм сигурен дали ще стане. Може ли да се монтира външното тяло в остъклената тераса. Целта е да купя сплит система понеже в терасата не падат толкова температурата. Ако го сложа на вън ще трябва да е инвенторен. Ако става в терасата да е външното тяло важи ли гаранцията понеже бяха споменали, че не важи. Другия въпрос е за този хол колко можеш климатик ми трябва? До сега съм се топлил с камина на дърва, но си е хамалогия за майка и не искам да се мъчи жената. С дървата зимата ми излизаше около 400 лв. За декември до към 15 март. Сега повече ли ще е ако изобщо може да се сметне?
Благодаря предварително ако съм пропуснал нещо питаите.
Благодаря предварително ако съм пропуснал нещо питаите.