Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
egx - специалист
Чудя дали е възможно да махна от платката или да изключа по някакъв начин звуковата сигнализация на климатика, че ми бърка в здравната с-ма.Климатика е Midea, но за точния модел ще трябва да се поровя.Ето и малко снимки на платката.Аз мисля, че е онова черничкото.Чудя се обаче дали ако го откача климатика въобще ще се стартира.Може да извършва някаква проверка при стартиране и като разбере , че съм го махнал да откаже съвсем да се стартира.

Прикачен файл

PIC_0131.JPG
PIC_0131.JPG (167.77 KиБ) Видяна 2279 пъти

Прикачен файл

PIC_0132.JPG
PIC_0132.JPG (146.89 KиБ) Видяна 2279 пъти

Прикачен файл

PIC_0133.JPG
PIC_0133.JPG (155.3 KиБ) Видяна 2279 пъти

Прикачен файл

PIC_0134.JPG
PIC_0134.JPG (150.16 KиБ) Видяна 2279 пъти

Прикачен файл

PIC_0135.JPG
PIC_0135.JPG (168.68 KиБ) Видяна 2279 пъти
petkomz - специалист
На дадените снимки не видях нищо подобно на зумер, ако говориш за това "черничкото" което на мен ми прилича на бутон, най вероятно за рестарт или ръчно пускане, него не го махай!
п.п.визирам квадратното лъскаво с петте черни кръгчета, едно голямо в средата и четири в ъглите!
velev-klima - специалист
Извади платката напред и сложи лепенка върху зумера така ще го заглушиш доста и няма да се налага да го махаш. Зумера е черно кръгче с дупка в средата.
velev-klima - специалист
Става изпробвано е.
egx - специалист
Пробвах с лепенка ама беше спорен ефекта - малък - и го махнах цялото.В момента се зоря да го сглобя отново.Дано да работи като свърша.Мерси за помощта !

p.s. Ефекта WOW причинен от забравяне да се изключи уреда от контакта е мн. лош :)

Тема "Кое да махна от климатика, за да не писука" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: