Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
siliakk - помощник
Здравейте!Предложиха ми да закупя климатик Нордстар-12-ка,/сплит-система/за сумата от 560лв,но тъй като досега не съм чувала тази марка,реших да питам дали някой използва такъв климатик и да сподели впечатленията си.Разирам,че не е Хитачи,Мицубиши и т.н.,но това ми е бюджетът.
velsi - Почетен майстор
Това е някакъв високотехнологичен китайски продукт, който спокойно би могъл да се казва освен Нордстар и Саутеаст, Нюкясъл, Торанага Сама и още каквото се сетиш. По-добре за тези пари си купи нещо, което си чувала и за което има що-годе добри отзиви. Една Мидея примерно.
emil_v r - майстор
Мидея , като каза Велси
дай ми съвет за хол (22м.м тухла ) каква мощност да искам.
М/у 8 -ца и 12 ка , требва ми само за летото неколко от най- горещите дни .
бай Миле - специалист
здравей! Относно покупката на климатик Нордстар, не знам дали не е вече късно да пиша(виждам, че си пуснал темата преди 2 години).
Нордстар е вярно че са правени в Китай, компресора е Панасоник, даже ако отвориш външното тяло и видиш компресора, на него си пише. Аз продавам тази марка климатици, нашата фирма е вносител. Досега за сума ти години продажба на тези климатици, да имам макс 3-4 рекламации. Работят стабилно при ниски температури. Не са инверторни, но все пак не хабят много ток, енергиен клас А са.
vanko68 - специалист
Бай Миле,малко ще трябва да слезеш на земята :
-компресор " Панасоник " просто не съществува
- познавам друга фирма,огромна при това ,които също внасят Нордстар и си имат бая проблеми с тях....Това си е Чиго на практика, а те не се славят с кой знае каква добра работа.
бай Миле - специалист
vanko68 написа:
Бай Миле,малко ще трябва да слезеш на земята :
-компресор " Панасоник " просто не съществува
- познавам друга фирма,огромна при това ,които също внасят Нордстар и си имат бая проблеми с тях....Това си е Чиго на практика, а те не се славят с кой знае каква добра работа.
Добре де, може и да не пише на компресора точно Панасоник, може и да пише Мацушита електрик, което си е същото. Коя е тая голяма фирма, ако не е тайна?
nebelservice - напреднал
не е тайна че всичките звездни климатици се внасят у нас от Сулис ;-)
бай Миле - специалист
nebelservice написа:
не е тайна че всичките звездни климатици се внасят у нас от Сулис ;-)
Интерметал също внасят Нордстар...

Тема "климатици Nordstar" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: