Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
kretio74 - специалист
Здравейте колеги. На стаааарааата ми но вярна китайка Sang се прецака четирипътния вентил. Климата е обикновен НЕ нискотемперетурен Sang 24 000 BTU.
Вентила се прецака поради идиотската намеса на един от местните "Майстори" които смени крановете, щото изпускаха. След смяната на крановете, климата умря напълно. С един френд който работи в сервиз в една верига (специалист по хладилна техника), разглобихме из основи климата, продухахме с азот (имаше остатъци от флюс вътре в тръбите). Слава богу флюса не е стигнал до компресора, но е прецакал четирипътния вентил.
Та въпросът ми е откъде да си закупя таферен четирипътен вентил, защото местните майстори не казват а френда каза, че техните са много скъпи и с включен монтаж (която манипулация аз искам да избега). Моля Ви помогнете. Специално към колегите Майстори. Ако имате някой работещ 2 ра ръка също бих го закупил. Вентила трябва да е за тръба 16 мм.
Мерси на отзовалите се.
Mega - специалист
Напиши в G+oogle "четирипътен винтил" и избора е огромен. А кой кретен заварява тръби на климатични системи с флюс?
hladnia - специалист
kretio74 написа:
Та въпросът ми е откъде да си закупя таферен четирипътен вентил,
Моля Ви помогнете. Вентила трябва да е за тръба 16 мм.
Можеш и от тук 24лв.
http://www.frigocommerce.com/index.php? ... version=10
kretio74 - специалист
ММддда верно е голям ИДИОТ. ИВАН от Лом. Ако недай боже някой съгражданин търси майстор, ЗА БОГА не търсете ИВАН от Лом.
:supz: Мерси за бързите отговори. В гчичко гугъл написах ма май не търся там където трябва, а и по номер и KW не мога да ги различа.
hladnia написа:
kretio74 написа:
Та въпросът ми е откъде да си закупя таферен четирипътен вентил,
Моля Ви помогнете. Вентила трябва да е за тръба 16 мм.
Можеш и от тук 24лв.
http://www.frigocommerce.com/index.php? ... version=10
DSF -4 ли е моя ?
hladnia - специалист
kretio74 написа:

DSF -4 ли е моя ?
Модел Капацитет Тръби високо налягане ниско налягане Цена (лв)
DSF-11 2.5 - 4.0 HP 1/2" 5/8" 24.00
kretio74 - специалист
hladnia написа:
kretio74 написа:

DSF -4 ли е моя ?
Модел Капацитет Тръби високо налягане ниско налягане Цена (лв)
DSF-11 2.5 - 4.0 HP 1/2" 5/8" 24.00
:prayer: Thanks !!!

Тема "Четирипътен вентил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: