Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
новия12 - специалист
здравеите колеги... банята ми е обща с тоалетната...имам вентилатор които съм го свързал към осветлението...искам да монтирам втори вентилатор и тои да се включва когато има влага и съответно да се изключва когато влагата се изведе ...разбираите по време и след ползване на душа...бихте ли ми помогнали със схема на управление ... предварително ви благодаря за вниманието и помоща...
vanko68 - специалист
Има готови на БГ фирмата ММоторс - Етрополе...Струват около 40 -50 лв,с вграден датчик за влага. Когато надхвърли еди-колко си % ,сам се включва ,докато спадне до други %,не помня колко точно.

http://www.mmotors.bg/bg/products/%D0%9 ... D1%80.html

има ги по големите вериги като Практикер,Метро или др.Виж в Алати,мисля,че и там съм ги виждал...
новия12 - специалист
благодаря ти колега...върши ми работа и само релето за управлението щото вентилаторите ги имам и са от тия с двата лагера та предпочитам да монтирам моите ... благодаря ти още веднъж за линка - ще звънна в етрополе...
vladilen - специалист
Вентилатона е MMotors с дадтик за влага
През зимата работеше добре (малко след началото се включваше) ама напоследък малко тъпо ама вече цяло лято влажноста явно не може да се качи достатъчно (дори след източването на 120 л бойлер) за да включи вентилатора... :sad:
Може ли да се кирегира границата на включване или поне да изолирам фунцията и да работи като обикновен...? :rolleyes:
sdeath - специалист
Ако му махнеш прекъсвача няма ли да стане ?
vladilen - специалист
sdeath написа:
Ако му махнеш прекъсвача няма ли да стане ?
???

Тема "въпрос за датчик за влага" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: