Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Здравейте браточки!
На голям зор съм. Шефът ми ме е спешил да търся сервиз за един голям климатик, чиито документи са изгубени. Не мога да го достигна за да видя каква марка е. Хелпвайте, моля :)
Прикачен файл:
DSC00069.JPG
DSC00069.JPG (37.19 KиБ) Видяна 2917 пъти
vaioo - специалист
Прилича на старите lennox, Вътрешното тяло канална машина ли е?
И какво му е на добичето?
Добичето все още работи, но шеста година не е поглеждан дори от майстор и предполагам скоро щте спре да работи, което ще е кофти, защото сме музей с нулева естествена вентилация. Не знам какво се полага за такъв период, вероятно някаква профилактика, филтри и пр... Вътрешно тяло не знам дори дали има, а и да има ще да е някъде из въздуховодите, щото никой не е виждал подобно нещо:)
Разпратих му снимката на няколко сервиза, и дано някой се птзове.
marian1 - майстор
Понеже каза думата музей, ще си позволя да извърша малко ерес - пусни молбата си в форума на профитата за климатиците - сетком.бг - успех!
a_stoev - майстор
Намери вътрешното и му измий филтъра. Тръгваш по тръбите. Друго не ти трябва.
stelaartoa - специалист
Хихихихи...За климатик,ползван в музей с годиииииини,само това ли препоръчваш ???
А гъбите и плесените ,набити в топлообменника? Ми нека си ги дишат хората,нали филтъра за прах е чист....
a_stoev - майстор
Ами на канално тяло е малко трудно, да се чете невъзможно да се докопаш до топлобменика без да разглобиш сериозно тялото и/или въздуховодите и затова смятам че е неоправдано. То дано има достъп до филтъра че традиционно телата ги монтират така че филтрите не се вадят.

Тема "Който може, да помага!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: