• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
svetliopi44 - Чирак...
Здравейте колеги, ще трябва да слагам 2 климатика на две спални от по 10м2 и двете.
Приятел занимаващ се с климатици ми препоръча тези Fujitsu ASYG07LE.
Гледам характеристиките са мо добри според моето мнение на не специалист.
Има ли някой с такъв да ми каже какви са плюсовете и минусите.
И дали има в тоя клас нещо по- добро , качество- цена.
Трябва да се действа бързо, че зимата чука на вратата.
Благодаря Ви предварително.
dkesov - помощник
Здравей, несъм професонионалист но ползвам две девтки от същата серия и отоплявам стаи 15 кв.м и 18кв.м в къща и съм супер доволен от тях.
svetliopi44 - Чирак...
От 50 гледания на темата само колегата dkesov исказа мнение, за което му благодаря.
Форума става все по-полезен.
vasikata - специалист
За тази цена това е най-доброто на пазара според мен. Аз бих те посъветвал да си сложиш 9-ка, нищо че помещенията са малки. Имат си недостатъци но миналата зима никои не се оплака че е имал проблеми, а зимата беше яка.
svetliopi44 - Чирак...
Благодаря колега.
Моя човек след сметки ми каза ,че 7ца ми върши перфектна работа, пък и е с по-добър COP от 9ката.
EDI - майстор
7 и 9 са едни и същи, няма никаква разлика, освен в софтуера, ще ти вършат работа за тези помещения.
barborino - специалист
EDI написа:
7 и 9 са едни и същи, няма никаква разлика, освен в софтуера, ще ти вършат работа за тези помещения.
+1 :)
svetliopi44 - Чирак...
Да ви кажа, много съм доволен .... вече втора седмица работи...
Утре ще дойде още един за спалнята...
Бя се засилил и за Нокрия 18-ка за хола който ще стане около 40м2 , ама колегата profy се исказа негативно за UV лампите , вие на какво мнение сте.
EDI - майстор
Няма по-добра машина от НОКРИЯ за Европа, изобщо не се чуди.До сега никой не е умрял от десетките хилядите ползватели на НОКРИЯ в Европа, особено на север.Или пък да речем, да са му поникнали крила.
svetliopi44 - Чирак...
Благодаря Еди , и на мен ми допада като характеристики а и моя приятел се исказа най-ласкаво имено за нея.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Fujitsu ASYG07LE- мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: