Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
andrian.ivanov - специалист
Имам следния модел климатик Osaka CH-12-DSBP, но не ми показва температурата отвън. Няма и месец от както е закупен при монтжа ли са пропуснали нещо или повреден. Какаво мога да направя случая
idunno - специалист
Да потърсиш фирмата,която го е монтирала,защото е в гаранция.
Показва ми само в стаята не и от вън Освен да ги потърся както казваш Проблема е че ако на външното тяло е проблема не знам как ще го оправят защото с вишка го монтираха Климатика не е на терасата ми Живея на 3 етаж
idunno - специалист
И на десетия етаж да е, пак си е в гаранция. :) Ако не изписва грешка може проблема да е в дистанционното, така че звъни на фирмата и това е.
jinio - специалист
Датчика който ти мери външната температура е или развален или откачен, ако климатика е инвертен може и да имаш главоболия с включването след определено време. Проблема е, че тези платки на всички евтини климатици ги правят в България или някъде в час по трудово, ама даскала е над 0,5 промила и не могат да направят хубаво филтрирано напрежение за датчиците и за връзката между двете тела. Имал съм много такива проблеми и в повечето случаи се стига до смяна на платка, а най-добре е до смяна на марката.
jinio написа:
Датчика който ти мери външната температура е или развален или откачен, ако климатика е инвертен може и да имаш главоболия с включването след определено време. Проблема е, че тези платки на всички евтини климатици ги правят в България или някъде в час по трудово, ама даскала е над 0,5 промила и не могат да направят хубаво филтрирано напрежение за датчиците и за връзката между двете тела. Имал съм много такива проблеми и в повечето случаи се стига до смяна на платка, а най-добре е до смяна на марката.
Инвейторен е Значи повредата е по външното тяло. Вмомента работи Вклчюва и изклучва но ми направи впечатление това за температурата Явно проблема е сериозен
Здравейте

Днеска говорих с фирмата която го подържа и от там ми казаха че моят климатик непоказвал външната температура Това възможно ли е след като функцията му показва зададената и тази в стаята Нещо няма логика И след като не искат да идват да го ремонтират аз какво да правя случая и към кого да се обърна към Еко Клима ли
fox_vt - майстор
Като натиснеш бутон TEMP нищо ли не се показва?
fox_vt написа:
Като натиснеш бутон TEMP нищо ли не се показва?
Сега ще обясня показва първо празна къща после като го натисна пак ми показва къща с тернометър вътре На вътрешното тяло след това ми излизат градусите Третия път когато натисна копчето на дистанционното се показва къща с външен тернометър но на екрана на климатика не ми показва външната температура Преди малко писах на Еко Клима и ги направих на 2 ст
fox_vt - майстор
Най добре така-както казаха и другите или датчика е дал фира или кофти връзка,но като ти четох упътването определено има такава функция.

Тема "Климатика не ми показва температурата отвън" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: