Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
stoyan4o - напреднал
Интересува ме защото търся опит в намалянето до мин на кондензираната
влага по прозорците и витрините в свързани помощения.Виждал бях снимки на решетки които се поставят с повдигнат цокъл на пода или
обратното на тавана,но пак над прозорците.Върти се там някакъв въздух
но конкретни изпълнения все още не съм виждал.
Тани - модератор
Сподели какво си виждал!
stoyan4o - напреднал
Уважаема Тани,
Бихте ли споделили какво знаете по повдигнатата от мен тема,тъй като смятам че тук е мястото за добиване на знания и опит,а не за
командорене от позата на анонимен многознайко...
Тани - модератор
stoyan4o написа:
Уважаема Тани,
Бихте ли споделили какво знаете по повдигнатата от мен тема,тъй като смятам че тук е мястото за добиване на знания и опит,а не за
командорене от позата на анонимен многознайко...
Би ти отговорил , ако знех каква е темата! Иии ... ти да не си полицай - "Тук аз задавам въпросите" !

Леки доуточнения! Това е сайт за СПОДЕЛЯНЕ на мнения! На никой не му се плаща да отговаря и всичко е на добра воля! Следователно трябва да има някаква етика! Доколкото разбирам , ти си дошъл туй само да получаваш и дори си мислиш сме длъжни да ти помогнем на всяка цена! Говориш за някакви абстрактни неща и като ти се поиска повече информация започваш да се обиждаш и да заповядваш!

Не си познал!

Ако има някой анонимен в тази тема, то в случая това не съм аз!
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1405

Ако искаш още подробности- с удоволствие!

Попрочети малко повече форума и ако прецениш , че може да ти се помогне , може да обясниш какъв ти е проблема , за да се опитаме да го решим по най добрия за тебе начин! Ако мислиш че сме наследили способностите на Ванга и знаем всички подробности по твоя проблем и знанем точно какви снимки си виждал
Виждал бях снимки на решетки които се поставят с повдигнат цокъл на пода или
обратното на тавана,но пак над прозорците
, но се правим на тежки и не искаме да ти отговори - бъди жив и здрав! В този случай няма да можем да ти помогнем!
stoyan4o - напреднал
Желая на всички весело изкарване на празниците.
Бъдете живи,здрави и усмихнати!
Тани - модератор
Благодаря! Да ти се връща!

Какво стана , намери ли някакво решение? Ако не си , пусни някоя схема на помещенията или снимки , за да видим какво можем да измислим!
velsi - Почетен майстор
stoyan4o написа:
...Виждал бях снимки на решетки които се поставят с повдигнат цокъл на пода или обратното на тавана, но пак над прозорците...
И на мене ми е любопитно да видя тези снимки. Виждал съм разни разработки, но не става ясен принципа. Иначе темата за мене е много интересна и ще се включа с удоволствие.
popoci - специалист
Ами до колкото разбирам искаш да се пребориш с конденза по стъклата/витрините. Това което съм виждал и знам че работи е да се направи инсталация която да обдухва плоскостта на стъклото с топъл въздух. Както автомобилните стъкла. В зависимост от конструкцията може да се монтира вграден в пода канал които да се свърже с климатична инсталация. Покрива се с декоративна решетка. При съществуващи помещения , мисля че въздуховод скрит в декоративна кутия би свършил същата работа.
Това е принципа които се прилага при проектирането на вентилационните системи на помещения с големи остъклени стени. Особено при басейните. Там се предвижда и дренаж да отвежда влагата попаднала в канала.

Тема "Пак за циркулацията на въздуха" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: