Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Здравейте,моля за препоръка кой климатик да избера от тези ?
Значи стаята е 20 квадрата хол на панелка,западно изложение ще бъде изолиран отвътре със гипскартон и вата,дограмата е ПВЦ.Досега бяхме със един 15-16 годишен обикновен климатик Санйо 12-ка но онзи ден финишира сиромашкия.Та ето на какво съм се спрял и в кой ценови клас защото и цената е от голямо значение.Забравих да кажа че ще се ползва предимно за отопление.

1 - PANASONIC CS/CU-PE12RKE :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
2 - LG E12EM.NSH/E12EM.UA3 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria

Благодаря ви предварително за помоща!!!
атстоилк - помощник
Здравей, значи бих те посаветвал да не взимаш от големите вериги климатик!
По-добре виж пообиколи из фирмите за климатици, там ще те посъветват по-добре.
Иначе специално за теб 12-ка ще ти сварши работа, ако ще го ползваш повече за отопление вземи си Fujitsu 12-ka. Те са доста дорби на отопление и харчат по-малко от повечето климатици. Погледни и този линк имат доста добри промоции с монтажа http://atclima.bg/index.php/home.html
Но пак ти казвам проучи малко повече и другите фирми за климатици и в никакъв случай не си взимай LG , за мен най-добрите са Fujitsu , Fujitsu General, Daikin и Midea. Братовчед ми се занимава с климатици от 10 години, завършил е и специалност и е инжинер, когато аз си взимах климатик за отопление, ме посъветва да взема един от тези, като Fujitsu е на първо място.

Надявам се да съм ти бил полезен, успех.
Chefo77 - майстор
И като е завършил и е инженер, ти каза "В никакъв случай не вземай LG, вземи си Midea". Ще да е голям специалист ...
LG имат страхотни модели и това, че някой не ги познава, си е негов проблем.
Aleksandars - специалист
атстоилк, не мислете ли че прекалявате с реклама на тази фирма. В последно време, във всяка тема я споменавате. Това, че еди кой си бил инженер, не го прави технически грамотен. Напълно съм съгласен с Chefo77. Друг е въпроса, че по веригите продават калпави модели и точно хора с ограничен бюджет се "нашиват" на тях и после страдат. Специално модела на Панасоник, не става за тази цел (отопление) и по добре човека да се насочи към RE12QKE.

Тема "Кой климатик да избера LG или PANASONIC ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: