климатика е старичък 8-10годишен ОСАКА CH-12-BP/d с нов фреон е от около 2месеца...за съжаление днес не иска да тръгне да духа топло издава силен шум от страната на тръбите на външното тяло(звук като от електричество съпроводено с бучене),вътрешното тяло се включва за минутки и после спира като стендбай и на зеления индикатор на тялото примигва 7(седем пъти),но немога да открия никаква таблица за диагностика по тия примигвания.
Вярно навън е около нулата,но този климатик е работил и в ужасно студове.
Възможно ли е компресора да е заминал и колко му е цената на тоя пуст компресор?
То вече има и климатици за по 500-600лева,а тая осака по онова време си беше цифра... та не знам ако компресора е заминал струва ли си да се инвестира в тоя климатик?
Всякакви сървиз мануали биха ми дошли добре да разгледам,че книжката не я откривам
.
Благодаря.
Вярно навън е около нулата,но този климатик е работил и в ужасно студове.
Възможно ли е компресора да е заминал и колко му е цената на тоя пуст компресор?
То вече има и климатици за по 500-600лева,а тая осака по онова време си беше цифра... та не знам ако компресора е заминал струва ли си да се инвестира в тоя климатик?
Всякакви сървиз мануали биха ми дошли добре да разгледам,че книжката не я откривам

Благодаря.