Здравейте, колеги!
Много ще се радвам, ако ми "ударите едно рамо" относно последното ми главоболие
Та,търся климатик за отопление на къщата ми. Картинката е следната:
Къщата е от тази тема и се намира в Ямбол. Ще се бъде обитаема целогодишно от семейството ми,което включва една студенокръвна жена (сиг. го е наследила от старата змия
).Ще се ползва само за отопление. Помещението, за което търся климатик(ици) е тип мезонет, около 200 м3, 4,60 вис.( приложил съм "скица",като отопляемото пространство съм защриховал) . Сградата е с външна изолация 10 см. стиропор и вътрешна 5 см, вата с гипсокартон. Покривът е от 8 см. покривни сандвич панели, като от вътре имат допулнително залепен фибран и стиропорени таванни платна. Подът също е с 5 см фибран. Дограма - 5 камерна с троен стъклопакет (К+ Б + 4 сезона).
Парите , които съм отделил за климатик в момента са 3000лв. До сега имам закупени 3 климатика за други помещения и всичките са инвертори на Дайкин, като смея да кажа,че съм мн доволен особенно от сметката за ток в края на месеца.
Благодаря,Ви предварително за отговорите и извинявайте за дългия пост!
Много ще се радвам, ако ми "ударите едно рамо" относно последното ми главоболие

Къщата е от тази тема и се намира в Ямбол. Ще се бъде обитаема целогодишно от семейството ми,което включва една студенокръвна жена (сиг. го е наследила от старата змия

Парите , които съм отделил за климатик в момента са 3000лв. До сега имам закупени 3 климатика за други помещения и всичките са инвертори на Дайкин, като смея да кажа,че съм мн доволен особенно от сметката за ток в края на месеца.
Благодаря,Ви предварително за отговорите и извинявайте за дългия пост!
Прикачен файл
2 етаж.jpg (83.62 KиБ) Видяна 3098 пъти
Прикачен файл
1 етаж.jpg (76.58 KиБ) Видяна 3098 пъти