Здравейте колеги. Имам следният проблем с климатика Haier (инвертор)- след пускане мисли малко, външното тяло се задейства за около 2мин., през които светят постянно "Power" i "Operate" започва да духа топло и след това спира.Лампичката "Operate" изгасва. Вътрешното тяло работи след това на ниски обороти и започва да духа хладен въздух.След около 3 мин. лампите "Power", "Timer" започват да мигат, а "Operate"свети постоянно. Мигат си без да спират. След като го изключа от ел.мрежата за около час и го включа наново историята се повтаря. Дали е гръмнал компресора или проблема е в електрониката???? Фреона вече е проверен и беше подменен, държи вакуум и така...  Помогнете със съвети или идеи къде мога да попитам за читав сервиз за тази машина.
 Помогнете със съвети или идеи къде мога да попитам за читав сервиз за тази машина.

Помогнете със съвети или идеи къде мога да попитам за читав сервиз за тази машина.

Днес разговарях с хората от сервиза , и утре ще имам резултат, в смисъл че ще го погледнат и ще пиша пак.
  Днес разговарях с хората от сервиза , и утре ще имам резултат, в смисъл че ще го погледнат и ще пиша пак.
 Благодаря на всички за съветите.
 Благодаря на всички за съветите.