Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Фитилчо - майстор
Здравейте колеги,
май обърках раздела и пуснах първоначално темата в отопление - извинявам се поради това я дублурам. Мисля си, че тук е по на място :wink:
имам един такъв въпрос.

Би ли могло тръбата с топлият фреон между външното и вътрешното тяло да се ползва за подово отопление.
Държа да отбележа , че тръбата е Фи 22 и машината Дайкин позволява 30 метра трасе между вътрешното и външното тяло.
Мисълта ми е да пусна тръбата в банята като подово и тогава да я пратя към вътреното тяло(таванно за външен монтаж)

Климатика е 11.8 киловата на отопление.
VLADO66 - майстор
Ръченица ли ще играеш в банята :? Refrigerant gas pipes surfase temperature reaches 110 C max. :wink:
Фитилчо - майстор
:shock: :shock: :shock:

Шго пусна под скарата на тик-а тогава :?
VLADO66 - майстор
Фитилчо написа:
:shock: :shock: :shock:

Шго пусна под скарата на тик-а тогава :?
И тика ще цъфне :wink:
Фитилчо - майстор
Добре де, тва наистина ли развива такава температура :?

Тика ще е подложен на скара с перпендикулярни дредички и с фуга , няма да е директно на циментО :lol:

Мога да сложа някаква изолация под дървото ебаси :finga:

Искам да топлим банята на аванта, другото е едно помещение и ще се топли от таванното тяло :goodman:
VLADO66 - майстор
Направи банята с много добра топлоизолация и служи 400 ватов конвектор вътре.А ако я направиш като пасивна къща и една електросушилка ще е достатъчна.
Фитилчо - майстор
Тоалетата ще е заградена вътре в отоплено помещение.
Само 2 стени са външни, едната ще я елиминирам, значи ще остане само една въшна стена с 20 см изолация :axe:

Кои сушилки имаш предвид, онези на Адакс ли?

Тема "Би ли могло тръба между телата на климатик да е подово" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: