Потърси Аcronis. Nякъде в този раздел бях писал за него и ще ти свърши отлично цялата работа. Много добра програма и от години работя с нея. И тук траял версията ще ти свърши работа. Има я и на руски, ако повече ти върши работа.

mimeto_87_b написа:Ок сега ще я потърся. Въх тоз твърд диск много проблемен. Да взема да говоря на мъжа за нов компютърХарддиска и дъното са различни неща, в смисъл, че можеш да смениш само едното. Ако имаш възможност, то е добре да заложиш на по-добро дъно и с отделна видеокарта, а не вградена. Биостар са от най-евтините дъна и обикновенно го продават по големите вериги като цял компютър за неразбиращи. Сравнявал съм цените и за 40-50 лв. по-скъпо може да се купи много добра конфигурация.
Прикачен файл
mimeto_87_b написа:Ок всичко разбрах.Всичко си разбрала правилно. Няма нужда да разменяш нищо. И делиш хрда при инсталацията. След това от стария прехвърляш каквото ти е нужно и го обработваш с въпросната програма или някоя подобна.![]()
Сега в Биоса ми показва, че стария хард е мастер 0, а новия е мастер 3. Сега просто трябва да отворя кутията и да направя новия мастер, а стария слейв, нали. И после преинсталация на Уиндоуса на новия хард на най- малкия дял и сам готова. А Някакви кабели трябва ли да разменям, защото ме притеснява факта, че стария е Ата, а новия е Сата и ако трябва да сменям кабелите по- добре да го оставя така.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: