• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
maroka - специалист
Точният модел е L 655 - PSK 1LE.

Device Manager-a откриваше и двете връзки, но с типичната жълта удивителна, характерна за устройство с проблем.
При опит за правене на нова безжична връзка излизаше системно съобщение, че устройството няма инсталиран драйвер.

Интересното е, че след около 30 опита за преинсталиране на драйвера най-накрая разпозна wireless-a, макар това да стана след инсталиране на непосоченият за модела драйвер :?

Все още нямам ЛАН, но засега мисля да игнорирам проблема, с оглед факта, че използвам предимно безжичната връзка.

Хич, не ги обичам тези решения на случаен принцип, но това вече е епизод пореден с марката при мен и на 2-ри лаптоп. Преди време брах същите ядове с L 40 и пак подкарвах wireless-a при всяка нова инсталация с различни драйвери :)

Мерси на всички за отговорите, в същото време ще следя ако се появи някой колега със същата машинка, за да обменим опит :)
Johny - майстор
Опитай с драйвери за друг модел на Toshiba със сходни парамертри. Решавал съм подобен проблем по този начин. И както те посъветва колегата, деинсталирай устройството и след рестарта Уина ще ти каже, че има ново у-во, а ти му посочи драйверите.
Успех!
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с wireless на Toshiba" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: