• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Gnus - специалист
Човек, нали каза, че лан картата е изгоряла от гръмотевицата и са я сменили? Как така сега я няма?
stanimir62 - специалист
Не съм писъл че лан картата е изгоряла.Просто в дъното някакви кондензато са заминал така ми казаха.Първо ми казаха 15 лв и като им казах ОК като го взимах цената вече стана 25 лв защото го тествали.Без фактура нищо на мен не ми трябвала ако има нещо те са насреща.И изненада в къщи няма интернет отворих го и я няма.Върнах се и а то станала грешка.И понеже октомври се връщам от сезона и ми затрябва записвачката ми изписва че няма такава.Аз не съм ком спец. но определено не мога да записвам това което ми се ще.За последно апелирам за съвет но не от торба акалии.Казвам го за последно само в нащи форуми е така ти изкаш съвет и се започва да ти обесняват колко си ТЪП.
Gnus - специалист
Не обясняваш конкретно и вместо да си благодарен, че се правим на детективи, за да разберем как да ти помогнем, ти се докачаш като ученичка.
Оправяй се сам
stanimir62 - специалист
Както и да е записвачква ще имам.Просто всякакви драскачи.Извинявам се на провесионалистите.
MamaMy - майстор
Понеже не разбираш, ще те помоля да не изказваш толкова категорични мнения, които на всичкото отгоре са пълни глупости. Занеси си компютъра в друг сервиз ако имаш съмнения, но за една кирлива ланка никой няма да се занимава с теб. Аз не се занимавам с това точно, но много ме издразни мнението ти. От такива набедени техници не очаквай съвет. Още повече, че няма и да го разбереш. :weedman:
stanimir62 - специалист
И каво правим на всеки по 25лв Чудно това ми е здравна осигуровкка.
MamaMy - майстор
Щом предпочиташ, харчи си парите по доктори! :-D
stanimir62 - специалист
Аман от ортоледи които се имат за зъболекари.
darken_nz - специалист
MamaMy написа:
. Занеси си компютъра в друг сервиз ако имаш съмнения, но за една кирлива ланка никой няма да се занимава с теб.
Как така ?!
Човека им дава пари и иска да работи (С пълно основание!)
Не ми пука на кой с какво му се занимава.
Аз искам като платя и кажа какви проблеми прави - да са отстранени!
Като му се плаща ще бачка, иначе - пътя !
Нищо лично.
  • 1
  • 2

Тема "ДВД Записвачка проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: