Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny - майстор
Малко си се увлякъл, особенно това с термопастата. Поради такава намеса навремето изгорих процесор, защото не бях закопчал добре вентилатора. По-добре не давай такива съвети!
Почистването на прахоляка е напълно достатъчно.Общото м/у колата и компютъра е само неоходимостта от добро охлаждане и за компютъра то е по-важно: http://www.technologichno.com/2010/11/d ... a-4-6-ghz/
kretio74 - специалист
Кво стана реши ли проблема? Че тук пак забиха на лево. Ей всеки може да си каже мнението. Не се овиквайте бе хора. Лелее нема тема без заяжданици. На кой му бил по-голем. Стига де, БАТА МАТА !!! :axe:
Избийте се сега за глупости.Няма смисъл от препирни.Проблемът си стои все още,почти цял ден си играх да тествам с Hirens Boot CD и нищо нередно не открих.Разбрал съм се с приятел тия дни да го нося у тях и да почнем едно по едно да вадим и сменяме от неговия,ако(като) се получи яснота по въпроса ще пиша.Празници са,малко по-весело :) :partyman:
unicata - специалист
Виждал съм с такъв симптом веднъж и чипсет да е проблема, но само веднъж.
Ако е чипсет, ново дъно или рефлоу(ребол) ама не си струва парите, по-добре ново дъно.
Виж и напреженията на захранването как са, да не би някъде да не подава ток като хората.
Малко късно,но по-добре от никога.След смяна на видеокартата проблема изчезна,компютърът работи вече два дена без проблем.Благодаря на всички за мненията :)

Тема "Проблем с монитор и клавиатура" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: