Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
gtg1977 - специалист
Здравейте.Някой може ли да ми каже някаква програма за записване на AVI от монитора на компа.Идеята ми е следната-имам видео камера,която работи с касетки.Искам да си прехвърля всичките записи от касетките на дискове.Когато включа камерата към компа,записът тръгва на монитора.Има ли някаква програма,която да записва това,което се излъчва в момента на монитора и да го запамети. :?
novgradski - специалист
Аз ползвам Camtasia Studio.
http://softvisia.com/search.php?t=all&r ... 0%BD%D0%B5
...но по-стара версия.
firediesel - специалист
А как включваш камерата към компа с USB или по друг начин?
Hermes - напреднал
gtg1977 написа:
Здравейте.Някой може ли да ми каже някаква програма за записване на AVI от монитора на компа.Идеята ми е следната-имам видео камера,която работи с касетки.Искам да си прехвърля всичките записи от касетките на дискове.
1. Трябва ти видео-кепчър - програма която да прихване видеото което постъпва в компа и го запише на харда в подходящ вид.

2. Записваща програма чрез която видеофайла които е вече на харда на компа да бъде записан в/у диск.
heaton_asd - специалист
Програми много, аз специално много време ползвах Fraps , но за теб няма да е много практично ако искаш опитай.
pesholong1958 - специалист
За целта ти трябва конвертор който преобразува сигнала ти от камерата и го подава с компютъра. "Plextor-ConvertX-Digital-Converter-PX-M402U" се казва .За запис от видео или видеокамера на DVD или CD.Но трябва да знаеш че не е много качествен записа.Аз от 3-4 години работя с тая конвертор но не съм доволен.На времето го купих за около160 лв.Значи включваш видеото или видеокамерата към него а изхода му към компютъра на някое USB.След това стартираш програмата и си правиш всякакви ефекти с клиповете.Можеш да включиш даже и телевизор и да си правиш запис директно от телевизора.Ето ти един сайт на него:http://www.amazon.com/Plextor-ConvertX- ... B0001CJF3A

Прикачен файл

Screenshot - 23.5.2012 _. , 15_30_30.jpg
Screenshot - 23.5.2012 _. , 15_30_30.jpg (5.02 KиБ) Видяна 3288 пъти

Прикачен файл

Screenshot - 23.5.2012 _. , 15_30_16.jpg
Screenshot - 23.5.2012 _. , 15_30_16.jpg (14.14 KиБ) Видяна 3288 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
pesholong1958 написа:
За целта ти трябва конвертор който преобразува сигнала ти от камерата и го подава с компютъра.
А? То на човека май сигнала му е вече на компютъра!

gtg1977, ти кажи каква е камерата и как точно, пускаш видеото на компютъра.
После съвета за начина.

Тема "Програма за записване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: