Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
comunikator - специалист
Изписва само това което съм написал със сигурност САМО ТОВА - не веднъж съм го виждал!
Atlantius - напреднал
Много странно. Добре. Не си написал и с Windows XP или с Windows 7 си. Трябва да пуснеш Event Viewer

Start > Run > eventvwr

Предледай системните логове и тези от приложения и ги сортирай по важност. Тези, които причиняват рестарта ще са в червено и ще ти пише Error. Ще има подробна информация за това което е причинило рестарта. Напиши го тук или направи скрийншот.
Chefo77 - майстор
Преинсталирай, половин час работа е :)
fox_vt - майстор
Ха то преинстала може да е половин час работа но работата след това е мнооого по дълга от половин час.
Chefo77 - майстор
И колко по-дълга е, час - час и половина. 2 да е, ако имаш много програми и бавен комп. Време, спестяващо нервите от постоянните сини екрани, забивания и рестартирания. Всеки си знае.
fox_vt - майстор
Да де само за драйвърите със всички рестарти които се искат,после инсталиране на всички програми,антивирусна браузър,да си запаметиш пак паролите в браузъра абе не е малко работата тя ми е най омразната.Вярно че най си е хубаво като почнеш начисто :-D И ако все пак преинсталира да си сложи всичко нужно последни ъпдейти и да направи имидж на системата и при евентуален срив се връща в начално състояние само за 10-15 мин без друго допълнително време след това.
Chefo77 - майстор
fox_vt написа:
Да де само за драйвърите със всички рестарти които се искат,после инсталиране на всички програми,антивирусна браузър,да си запаметиш пак паролите в браузъра абе не е малко работата тя ми е най омразната.Вярно че най си е хубаво като почнеш начисто :-D И ако все пак преинсталира да си сложи всичко нужно последни ъпдейти и да направи имидж на системата и при евентуален срив се връща в начално състояние само за 10-15 мин без друго допълнително време след това.

Да, прав си - с имидж е най-добре казват спецовете. Аз така и не се научих да го правя, макар силно да ми го хвалят :)
Но при сегашната ситуация е леко неефективен съвета ти :-D
fox_vt - майстор
Да де съгласен съм аз в момента спамя :-D като автора стигне до преинстал тогава ще сме актуални :wink:
comunikator - специалист
To e qsno che veche shte trqbwa da preinstaliram - wsichko se sriwa edno po edno.
Veche nqma i Flex Type zatowa i ne moga da pisha na BG za koeto sujelqvam.
No kakto kaza kolegata po gore baq vreme si trqbva za kachvane na programi sled tova ,a i az ne moga da si instaliram sam windowsa trqbwa da angajiram nqkoj priqtel - koeto e nepriqtno wse pak praznici sa w momenta.

Тема "Компютъра се рестартира сам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: