Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kalpev - специалист
Така и така ще преинсталираш, та да те посъветвам нещо - никога, ама никога не си качвай Flex Type повече.
Аз от години ползвам това, леко и приятно е, не бърка по регистрите като Flex-a.
Atlantius - напреднал
Напълно съгласен съм, за XP кирилицата на инжинера е перфектна! Flex Type е известен с това, че деинсталираш ли го, в близките седмици те очаква преинсталация :D
Johny - майстор
+1
Повече от 10г, ползвам кирилизатора на инж.Атанасов/лека му пръст/ и никога не сум имал проблеми, за разлика от времето, когато ползвах Flex Type.
Апропо-автора на крак за Flex Type, е човек от нашият форум.
comunikator - специалист
Някой ми каза да му покажа ето това...

Прикачен файл

sis3 (Medium).jpg
sis3 (Medium).jpg (115.43 KиБ) Видяна 1684 пъти

Прикачен файл

sis 2 (Medium).jpg

Прикачен файл

Sis (Medium).jpg
Sis (Medium).jpg (117.11 KиБ) Видяна 1684 пъти
Atlantius - напреднал
Доколкото разбирам вече, имал си троянец в системните файлове, които контролират сервизните приложения. Avast!-а ти го е сложил под карантина, защото ако го изтрие ще имаш проблеми както и е станало. Грешката, която е записана, е че не можеш да стартираш правилно много приложения и при критични такива ти изплюва син екран. Това което можеш да направи е да свалиш Ccleaner и да изчистиш компа + регистрите! Може да пробваш и с друга програма след това Ad-Aware. Ако след това отново ти дава син екран нямаш избор освен да преинсталираш.

Поздрави

Тема "Компютъра се рестартира сам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: