Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Подари ми го един приятел на баща ми и ми каза че е ценно :D :D Сега както казва баща ми, ще си троша главата с него :D
darken_nz - специалист
Ами ценно е, но не във финансов смисъл - това е реликва. :wink:
Иначе погледнато е почти безполезен (освен да го закачиш на една док станция и да го ползваш като малко по-грамаданска флашка :-D )
Само знаят да точат музика от криминални сайтове с вируси, разбира се, да си свалят снимките от телефона и да ги качат у фейсбуко.
Ама ти сериозно, ли ?! :lol:
Не знаех, че си от ГДБОП! :weedman:
(не, че се заяждам, ама ми стана смешно)
Този криминален, ли е ?
http://www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7W ... ture=share
olympic - помощник
darken_nz написа:
Иначе погледнато е почти безполезен (освен да го закачиш на една док станция и да го ползваш като малко по-грамаданска флашка :-D )
Електромотора отделя топлина ... Мислете за environment-a, хора :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:

Става да се ползва за тухла. Трошиш орехи, лешници и костилки от кайсии.
fox_vt - майстор
Можеш да го разглобиш и ако е като днешните да извадиш от него доста силен неодимов магнит и плочка пермалой все ще ти намерят приложение а останалото на боклука.
zmiori - специалист
И от корпуса да си направиш радиатор за някакво електронно устройство, има много отвори с резби.
ivanovbg - майстор
pepi_medepi написа:
Подари ми го един приятел на баща ми и ми каза че е ценно :D :D Сега както казва баща ми, ще си троша главата с него :D
Може да е ценно наистина. Цената на ИТ не зависи от това колко е миниатурно, а от информацията вътре. Ако съдържа номера на банкови сметки и кодовете им в швейцарска банка примерно или ... :?

Пази го и не го чупи,че ...
Като се изучиш как, прегледай информацията вътре!
radius - майстор
Става и за огледалце, ако му изкормиш вътрешностите.
darken_nz - специалист
ivanovbg написа:
Може да е ценно наистина....Ако съдържа номера на банкови сметки и кодовете им в швейцарска банка примерно или ... :?
И той ще му даде ей така, а ?
:mrgreen:
kozl - майстор
fox_vt написа:
Можеш да го разглобиш и ако е като днешните да извадиш от него доста силен неодимов магнит и плочка пермалой все ще ти намерят приложение а останалото на боклука.
О да. И на мен се отдаде случай да строшна един АрТ със диск, от който изпадна един Як мЪгнит, с който си залепих календара за 2012 г. на хладилника и от тогаз още не мога да го отлепя. А спермалоя така и не разбрах що се случи - сигурно съм го изтръскал в кофата с боклук. :-D
fox_vt - майстор
kozl :-D :-D :-D развесели ме яко :wink: по рано си поръчвах от един сайт за магнити неодимови плочки 2*1 см и в сайта при малко по големите магнити,пише следното-Не правете грешката да лепнете магнита на хладилника защото после можете да го махнете само с боята на хладилника :lol: :lol:

Тема "Какво представлява това??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: