Подари ми го един приятел на баща ми и ми каза че е ценно
Сега както казва баща ми, ще си троша главата с него 

Само знаят да точат музика от криминални сайтове с вируси, разбира се, да си свалят снимките от телефона и да ги качат у фейсбуко.Ама ти сериозно, ли ?!
darken_nz написа:Иначе погледнато е почти безполезен (освен да го закачиш на една док станция и да го ползваш като малко по-грамаданска флашкаЕлектромотора отделя топлина ... Мислете за environment-a, хора)
pepi_medepi написа:Подари ми го един приятел на баща ми и ми каза че е ценноМоже да е ценно наистина. Цената на ИТ не зависи от това колко е миниатурно, а от информацията вътре. Ако съдържа номера на банкови сметки и кодовете им в швейцарска банка примерно или ...![]()
Сега както казва баща ми, ще си троша главата с него
fox_vt написа:Можеш да го разглобиш и ако е като днешните да извадиш от него доста силен неодимов магнит и плочка пермалой все ще ти намерят приложение а останалото на боклука.О да. И на мен се отдаде случай да строшна един АрТ със диск, от който изпадна един Як мЪгнит, с който си залепих календара за 2012 г. на хладилника и от тогаз още не мога да го отлепя. А спермалоя така и не разбрах що се случи - сигурно съм го изтръскал в кофата с боклук.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: