• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
jekasus - майстор
"Мразим да ни е трудно" :-D Засега програмката ми покрива нуждите :-D В непозната вода с ръка много не бъркам :-D
hidrazin - майстор
Ами то никой не обича да му е трудно. Пък и пробата не такъв зор. Ама ти си знаеш.
:partyman:
jekasus - майстор
Хмм, .......... българи обичат да им трудно :-D
moimoimoi - майстор
не изкарва нищо за втори дисплей,само няква опция за тв но тя е през аналоговите изходи

Прикачен файл

без име.JPG
без име.JPG (88.38 KиБ) Видяна 2918 пъти
tysonlkr - специалист
Май с тази видеокарта няма да можеш да гледаш едновременно на монитора и на ТВ-то
Опита ли да махнеш отметката на "1." от снимката?

Относно другия спор който се заформи в темата за снимането на десктопа. Не гледах клипчетата, защото ми е прецакан флашплейъра, но защо не използвате бутона print/Scrn и след това си го пействате където искате :?
Не са необходими никакви програми :wink:
moimoimoi - майстор
отметката не може да се махне
това означава ли че не може два дисплея на тази карта?
hidrazin - майстор
Уффф... Чак сега погледнах че картата ти е вградена. Това евтинко дъно ASUS вероятно има само един ramdac и затова не не е предвидено да работи с два монитора. Оттук нататък имаш няколко варианта:
1. Купуваш си истинска видеокарта.
2. Пробваш и други драйвери за него. Гледай да са по-стари щом като си с ХР.
3. Инсталираш си някоя версия на Ultramon за да ти отключи повече възможности:
http://www.download.bg/?cls=program&id=539966
Успех!
:partyman:
ianis-build - напреднал
Здравей,
Аз съм със сони който има вграден WIFI. Когато го вържа към домашната мрежа (рутера) ми излизат споделените папки на 2-те PC-та и от там мога да си гледам филми, без да връзвам разни кабеляци между PC-то и телевизора.

Виждам, че за твоя модел предлагат външна WIFI карта. Поинтересувай се в някой от големите маркети дали я имаш опцията (WIFI direct - мисля че беше функцията) или питай направо дали ще можеш да гледаш споделените от PC-то филми на телевизора.

Успех.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "как да свържа компютъра към телевизора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: