Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefko047 - специалист
Здравейте, колеги имам проблем и се чудя дали ще го разреша чрез вас.Моят компютър има хард диск 160 GB,и се чудя да му сложа още 1бр.160GB или да търся само 1бр. 320GB.Малко не съм наясно със създаденото полужение затова ВИ моля за помощ.Приемам всякави съвети,чао за сега.
:yawinkle:
velsi - Почетен майстор
Купувай смело и слагай. Няма никакъв проблем да са два диска. Аз също планирам добавяне на хард диск, но по-нататък.
KIBRIT - специалист
Е,виж си и захранването !
Трябва да е поне 400 W ,ако решиш да си с два диска .
galin.com - специалист
Ако ти е добро захранването може да понесе много. В случая не са толкова от значение ватовете, колкото амперите които пиково при пускането и развъртането на шпиндела на харда се получават. Често срещано явление е след това да не може да запали основния хард с Уиндоус-а. Не казваш какъв е интерфейса на харда IDE или SATA и дали може да го закачиш на свободно място. Ако стария ти е SATA може и да си го запазиш. Но ако стария и новия са IDE вземи по-голям нов и остави стария за външен в една USB кутия примерно. Не те съветвам да свързваш два IDE на един канал - пада производителността. Ако слагаш SATA хард обърни внимание на захранването, някои изискват 5 вместо 4 кабела.
Успех.
Wishmaster-ruse - специалист
Слагай смело остави си стария и си вземи голям втори. И нещо много важно не забравяй да си преместиш джъмпара на втория хард :lol:
че стават и болезнени грешки като формат на целия хард диск :wallbash:
Харалампи - специалист
Вземи нов, но си остави и стария. Провери температурата и дори сега да е ниска сложи охлаждане
stefko047 - специалист
благодаря колеги да сте живи и здрави ще направя това което ми казвате.Чао.

Тема "хард диск" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: