Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mamkata - специалист
Wishmaster-ruse написа:
ами нещо пак не вдянах тези принтери са ми голяма мъгла.
кое е датчика как точно да го флашна сега е времето да си направя експерименти така че казваите примерно ако беше вашия как точно ще го направиш флаша какъв фаил да си дръпна от сайта на HP.
Ако може малко по детаилно :?: със конкретните файлове

Firmware update for the hp psc 2170 series
HP PSC 2175 All-in-One
Така това го видях и когато го дръпна ко го правя?
Installation Instructions

Download the file "HpAiOFWUpdate2_2.exe" to a local hard drive. Make note where (in which folder) the file gets copied.
The hp all-in-one software for the PSC 2170 series must be installed on your PC before installing this firmware update. The PSC 2170 series must also be connected to your PC and turned on before proceeding.
Locate the file "HpAiOFWUpdate2_2.exe" on your hard drive and double-click the file to install the firmware update.
If you have difficulty finding the update or running it, please contact hp customer support.
Wishmaster-ruse - специалист
Някой знае ли от къде мога да си намеря сканираща глава или само платка за споменатия скенер. И колко би ми струвал ремонта на тази ?
Няма оптрон или какъвто и да е механизъм за спиране на главата в края. Но пък мотора се оправлява от основната платка ще ви направя и снимки за да видите и вие какво представлява.
mamkata - специалист
Ако го носиш на ремонт, първо попитай колко ще ти излезне, защото на мен ми обявиха за сканираща рейка и пещ, на едно такова лазерно, цена колкото за ново устройство :)

Тема "проблем с принтер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: