Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Харалампи - специалист
Напълно си прав, реших да не навлизам в подробности. Важното е да стане ясно защо може да не могат да се визстасновят файловете.
tottenham - специалист
в отговор на всичи, все пак успях да спася около 20 процента от всичко, но за останалите не мисля, че би ми помогнал някакъв софт за да се отворят.
В отговор на по-горе зададен въпрос - Ами няма значение защо се е стигнало до тук, както и защо не са били копирани файловете на предосима памет, факта си е факт и идеята беше дали има шанс да се възстанови нещо от въпросната информация.
благодаря на всичи взели участие в темата.
Харалампи - специалист
Дано да сме били полезни. Ако пак се случи нещо такова, може да пробваш с Windows-Live. Преди да направиш инсталация, зареди система от ЦД и си възстанови изтритите файлове. Ако първо инсталираш много е вероятно да повредиш много файлове. Да не дава Господ да ти се случва разбира се.
ageranov - помощник
Използвай R-Studio на фирмата R-TT. Имат вариант както за FAT,FAT32, NTFS така и за CDFS.
Osiris - специалист
tottenham написа:
преинсталирали са ми Уин ХР-то като са ми форматирали и стария системен дял където имах документи и снимки. Свалих си една програма Undelete+, и с нейна помощ си намерих фаиловете и ги възвърнах,но сега интересното е, че нито ми отваря сниките нито документите. На докуменитте виждам само квадратчета и символи някакви, но на снимките нищо, а ми дава че са си с предишния размер, но като ми ги отваря няма никой? Дайте някакви идеи какво да правя. друга програма ли да пробвам или нещо тук може да се задвижи!?
GetDataBack for FAT/NTFS :?
зависи как е направено форматирането можеш да си възтановиш голяма част от даните
darken_nz - специалист
Да обясня коментара ми по-горе не е критика към някого,а съвет :)

Тема "възстановяване на данни от НДД" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: