Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kuger - майстор
Монитора е с два входа, аналог и цифров. Възможно ли е да му се подадат сигнали от различни източници /DVR и комрютър/?
Всъщност е възможно да навържа кабелите, ама кое ще опукам първо, видеото на компа, или видеото на DVR-а? А, може и да съм късметлия :?
hidrazin - майстор
Монитори си има копчета. С едното от тях може да избираш от кой вход да работи.
:partyman:
kuger - майстор
Има си ги, мога да избирам, но ме притеснява ако се срещнат захранвания какво ще се получи. Изход цифров от компа, и аналогов от DVR-а. А не ми се рискува. Монитори имам, но става много претрупано пред мен, като операторна зала :-D
stanzx - напреднал
Колега няма проблеми това което hidrazin ти предложи.
Току що го пробвах и аз от любопитство (лаптопа през VGA, десктопа през DVI): https://dl.dropboxusercontent.com/u/801 ... 163151.mp4
hidrazin - майстор
kuger написа:
... но ме притеснява ако се срещнат захранвания какво ще се получи...
Споко. Нищо няма да срещнеш. И аз гледам да нямам много екрани по масата. Сега имам да прегледам 30-тина видокарти и го правя точно така. Едно дъно със захранване сложено на масата с монитора и само сменям картите на него, като превключвам входовете на монитора от компа към тестовото дъно.
:partyman:
P.S. Дано поне 1/3 от картите станат на работа. Иначе са чисто нови и не са работили на комп. :-D

Тема "Монитор с два входа, сигнал от два различни източника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: