Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Vikikb - напреднал
velsi - Почетен майстор
Процесора е много добре. Видеокартата също. Аз имам видео със същите данни, но моето е nVidia. Това дъно нещо не ми вдъхва доверие като марка. Може да е добро, но ми звучи някак "кучешки". Моето е ASUS. Бих сменил хард диска с Seagate, a CD-то поне с LG. Имам си принцип: не купувам нищо от Samsung, ако в него има механични елементи.
naB4o - специалист
това дали е добра, зависи от това, за какво мислиш да я ползваш, но като гледам мисля, че целта ти е за ВСИЧКО, включително и най-новите игри, настроени на добри детайли.
в този случай всичко е ОК, като само на видеото единия му "проблем" е
Memory bus rate 64 bit
вземи си поне 128 битова карта, ако искаш да изпитваш наистина голямо удоволствие от най-новите игри ! Иначе ако ще цъкаш по-стари примерно като Доом 3, която пак е с много големи изисквания, няма да имаш проблеми.
Може да звучи малко тъпо това мнение, но тези 512 мб, които картата има няма да могат да се използват пълноценно при игри.
Иначе е машина :) и смени видеото ако само си някакъв мега хипер турбо зарибен геймър...
Харда си става, поне според мен, добър обем има, оборотите са стандартните, но няма да ти е проблем
Дъното ти поддържа честотата на рамта, като можеш да си добавиш и още, ако тази ти е малко :)
и едно нещо което си пропуснал, а в същото време е много важно - захранването - вземи си 400+ вата, поне така на груби сметки ми излиза.. 400 може да е достатъчно иначе... но ако имаш възможност вземи малко по-голямо от общата мощност на "звяра", за да има в резерв, при евентуален ъпгрейд
мисля че е това :)
п.с. за картата го разбирай - ако си наистина адския геймър :) щото мойто видео е 224 мб, но доом 3, не върви както всички си мислят че би вървял на карта с такава памет :)
Vikikb - напреднал
Благодаря за отговорите.А тази видеокарта става ли http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530085 и това захранване http://www.enicomp.com/shopping/product.php?p=24154
naB4o - специалист
да видеото е МАШИНА :-D нали но ти го казвам при положение че ще играеш най-новите игри, на добри детайли и прочие, а захранването не ми го отвори :? но те в самата фирма ще ти предложат определено захнраване не се безпокой :)
edit : но за да ти върви всичко под мед и масло както се казва, трябва да си инсталираш определените драйвери, за видео, аудио и т.н. след покупката на машината :) за целта, ако не ти го настройват във фирмата, и не си в час, намери някой познат :) дисковете със драйверите са в комплект с машината. Ако пък нямаш кой да го направи, ще ти драсна ред-два да ти обясня :)
velsi - Почетен майстор
Моята видеокарта е GF 8500GT с 512mb производство на ASUS и трябва да ти кажа, че е супер.
Vikikb - напреднал
Относно инсталацията на драйвърите мисля че ще се оправя.Захранването е това http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=937
mamkata - специалист
Фортрон е много добро захранване. Само мога да те посъветвам да си смениш диска - Хитачи и IBM не могат да правят дискове. По-добре си вземи Сигейт с 5 години гаранция. Не знам колко гаранция дават Хитачи и АйБиЕм, но им се отлепва магнитното покритие
ktamara - специалист
Аз бих заложил на видео с памет DDR3 или GDDR4. Хитачи правят едни от най-дорите ХДД. Процесора е с малко кеш, може би по-добрия вариант в момента са Интел. А относно рам паметта, вече се предлагат 1066 мегахерцови памети. За дъното - не съм фен на тази марка, бих ти предпоръчал Асус. А за по-евтините фирми Елитгруп. Поздрави и със здраве да си ползваш новата машинка

Тема "Конфигурация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: