Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ivanovbg - майстор
И току що я актуализирах насила. Иначе си го прави автоматично.

Прикачен файл

untitled.JPG
toolegittoquit - майстор
ivanovbg написа:
Моята има пълна поддръжка и хваща всичко
...Това е защото ползваш "Лисица", която стана грозно копие на Гъгъл(Шпион ЦРУ-ФБИ) Хром, който е не по-малко долен. А поддръжката свърши юли 2015 година. Последната версия на MSE не върви на WindowsXP. Не се мисли за остроумен и ходи да гледаш печките в другите теми. Тия печки съм им цар.
ivanovbg - майстор
На снимките май друго пише. :wink: Ако и разбираше колкото говореше... И съм бета тестер на Майкрософт. Не съм платен. Преди петнаисетина години имаше някакво набиране и се записах, одобриха ме и оттогава имам безплатен Уиндос :-D
Lisko - майстор
toolegittoquit написа:
sstefanov написа:
Те с какво са по-добри, като на всичко отгоре не са и свободни? Коя от тях си струва парите?
На мен не ми трябва да са свободни, стига да ми вършат работа. Специално Макриум Рефлект има безплатна версия, с която се работи лесно и върши добра работа.
Тая дето аз ви казах е фри. Стара версия, но работи тип-топ. Тя ме спаси като ми се бастиса SSD-то.
Добре че още отпреди това правех редовни бекъпи (абсолютно автоматично, както си работи уиндоуса)
Lisko - майстор
n_a написа:
Lisko написа:
....
Аз през годините съм бил с най-различни антивирусни и никога не съм хващал вирус.

...
Аз пък съм основно без антивирусна и (пу-пу-пу) само един път ме хвана :x :x
Върти ми се смътно из главата, ама филм ли беше или студентска песен... Там лирическият герой, очевидно поп, припява "Дааа внимааааааааавамееее!"
Тъй и ти !
При вирусите внимаването е най-важно.
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Lisko написа:
При вирусите внимаването е най-важно.
:partyman:
Yes!

Тема "Windows XP проблеми..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: