• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
montoya - майстор
Един приятел онзи ден ми каза за същия проблем при него. Той го е решил като е изтеглил драйвер от тук http://www.ralinktech.com/ralink/Home/S ... ndows.html само че неговото е D-Link DKT-111 , а твоето е D-Link DKT-110, но мисля че един от тия трите драйвера ще ти свърши работа. От този линк би трябвало да можеш да изтеглиш неговия драйвер ftp://montoyamclaren@store2.data.bg/IS_ ... 0_Free.exe
Незнам обаче дали ще стане че нещо немога да се оправя с ъплоуда на датата
drobsa - специалист
Моля ако може да ми дадеш някакъв алтернативен вариант да изтегля файла че от този лин не ми дава иска ми някаква парока
drobsa - специалист
Искам да кажа че устройството го пробвах на няколко лап топа и на два перонални компютъра и какво се получи на 3 лап топа е различни операционно системи не тръгна а на четвъртия тръгна на едина персонален компютър тръгна на другия не тръгна занесох го в технополис и там го тестваха и там тръгна защо и каква може да е причината не знам направо е някакъв казус огромен поне аз не си го обеснявам
drobsa - специалист
Благодаря на всички за съдействието устройството тръгна вече работи но се оказа че работи само с определена операционна система не иска да работи с какъв да е windows има предвид какъд да е от XP- тата със SP 2 SP 3 . Но все пак тръна и вече всичко си работи перфектно
zoro1 - специалист
drobsa написа:
Благодаря на всички за съдействието устройството тръгна вече работи но се оказа че работи само с определена операционна система не иска да работи с какъв да е windows има предвид какъд да е от XP- тата със SP 2 SP 3 . Но все пак тръна и вече всичко си работи перфектно
Някой ти беше казал за драйверите на USB2!Качи си ги .
Duke_BG - специалист
ако ти е по-старичък лаптопа и е с USB 1.0 a а тая джаджа е с 2.0 малко трудно ще си решиш проблема
  • 1
  • 2

Тема "проблем с безжично усройство моля помогнете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: