Пич, да беше дал малко обратна информация, ако съвсем не си бастисал харда. Когато делеше харда на части, пак така се покри за дълго и човек губи желание да ти помага.
е програмата, с която съм възстановявал изгубен данни- тя не се интересува дали си форматирал или не.
Понеже съм голямото специалист и много разбирам, пуснах програма, с която съм работил много време, да ми изтрие тестов хард, но не съм погледнал кой хард точно... и си я пуснах на системния... усетих се след около 5 секунди, защото ми даде много висока скорост, като за харда, който триех...
Та вин си работеше, все по- нестабилно и реших да рестартирам

Което е било записано в началото на харда- лека му пръст, не съм милиардер, че да плащам за такова възстановяване...Макар, че има де

Johny написа:.... но не е фатално. Важното е да не пишеш повече по въпросния хард.Johny, НЯМА как да НЕ пише по въпросния хард, ако си променя размера на дяла! ОСОБЕНО АКО ДЯЛА ЗА СПАСЯВАНЕ Е ПОСЛЕДНИЯ!
Информационната част е в началото на дяла, но физически може да е в края ! Защо предлагаш така смело нещо, което може ТОТАЛНО да омаже всичко???
sspoko,
По никакъв повод не го прави, дори и за да видиш дали греша! Преди това си изключи компа ОТ ЗАХРАНВАЩИЯ КАБЕЛ за да не може да пише по харда, самия хард го свали и го премести на друг компютър със СПРЯН system restore- понеже си пише по харда... сещай се защо,макар че вече май е много късно... като гледам датите...