• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Offtopic: съветвам ви да не си пускате Automatic Updates, защото това е много лесен начин за вкарване на вирус. Казвал съм това и на други места, но не ми вярват, така че ако някой не ми вярва моля да не спори.
mitko414 - специалист
Iceboy написа:
Offtopic: съветвам ви да не си пускате Automatic Updates, защото това е много лесен начин за вкарване на вирус. Казвал съм това и на други места, но не ми вярват, така че ако някой не ми вярва моля да не спори.
Абсолютно НЕВЯРНО. Точно незапушените дупки в сигурността на Windows са причина да ви "влезе" вирус в компютъра. Ползвайте легален Windows (или пък поне с легален сериен номер :) ) и няма да имате проблеми с Automatic Updates.
А как се сменя серийния номер без разните му програми, е написано от Microsoft. Четете тук, даже вече са го превели на български.
Gladiator_BG - специалист
офтопик2:
има ли смисъл да ме повтаряш ?!?
Gladiator_BG написа:
виж ... съветвам те да си спряш ъпдейтите на уина ... не вярвам да си дотам специалист (както и аз и 99% от хората използващи Win XP) че да се възползваш от тях ...
Iceboy написа:
а и някой ако е на друго мнение защо да не спори и да ти каже че дрънкаш простотии ?!?!?
sasooooooooo - "специалист"
Мойта антивирусна изисква редовен ъпдейт на Уиндоуса.
Johny - майстор
sasooooooooo написа:
И моята иска, но аз не и давам....
Сериозно, NOD-а ми казва, че трябва да ъпдейтвам, но не го слушам.
KIBRIT - специалист
Johny написа:
sasooooooooo написа:
И моята иска, но аз не и давам....
Сериозно, NOD-а ми казва, че трябва да ъпдейтвам, но не го слушам.
За да не ти "казва" нищо повече направи следното:
Отвори ESET NOD32 Antivirus, натисни клавишния бутон F5 и избери System Updates. Кликни на стрелката и от падащото меню, избери No updates и накрая OK.
Успех !
sasooooooooo - "специалист"
А защо да го правя?
Krelion - специалист
Уточнявайте съветите за лицензиран или не,УИН става въпрос,моля. :) Става объркване иначе.
KIBRIT - специалист
sasooooooooo написа:
А защо да го правя?
За да ти е зелена иконката долу до часовника !
  • 1
  • 2

Тема "съобщение Windows Genuine Advantage Notifications" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: