• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
battoni - специалист
negramoten написа:
десен бутон на май компютър, от там избираш advanced и на performance
даваш settings. Трябва да сложиш отметката на adjust for best appearance и би трябвало да се оправи.
Колега уина ми е на бг.и нетераэбрах.
battoni - специалист
rulom написа:
Пробвай с точка за възстановяване на системата от дата преди да стане това.
Имали го някаде написано ,как се прави.
negramoten - специалист
ето

Прикачен файл

4.JPG
4.JPG (18.95 KиБ) Видяна 4301 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (25.91 KиБ) Видяна 4301 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (13.89 KиБ) Видяна 4301 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Провери дали не си си направил десктопа като Web страница. И ако е го махни. 99% е така.

Колеги, тук мисля че проблема не е нито в Hardware, нито в Software, а в Middleware. ;-)

Прикачен файл

Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (112.25 KиБ) Видяна 4283 пъти
battoni - специалист
negramoten написа:
ето
Колега явно са ни раэлични уиновете.
negramoten - специалист
аз съм с xp, но менюто ми е classic, просто защото не харесвам шаренийте. обяснението е повече от подробно според мен. другия вариант е с една програмка teamviewer, влизам ти в пц-то и го оправям и спираш да се мъчиш :)
battoni - специалист
negramoten написа:
аз съм с xp, но менюто ми е classic, просто защото не харесвам шаренийте. обяснението е повече от подробно според мен. другия вариант е с една програмка teamviewer, влизам ти в пц-то и го оправям и спираш да се мъчиш :)
Mерси эа помоща на всички .Нишо не става ,но имам да черпял :headbash: :respekt:
Wishmaster-ruse - специалист
Предполагам че какртата ти е с TV аут ако си си играл да си пуснеш картина към телевизора и ти е активен клонинга за телевизора има значение на колко bit. ти е цвета за телевизора при мен когато бях с ХР правеше това когато си на по малко от 32 bit. за телевизора.
Иконите на декстоп ставаха в синьо поле все едно са маркирани или си вдигни цвета за телевизора на 32 или го изключи и пиши какво е станало.
mitko414 - специалист
Иконите, или по-точно имената им, стават на син фон, когато е изключена опцията "Use drop shadow for icon labels on the desktop".
Как да стигнеш до нея, за български ще ти пиша по спомени, сигурно ще се различава малко, но ще се ориентираш.
1. Натискаш едновременно клавишите Win (този между Ctrl и Alt) и Pause(Break).
2. На англ. е "Advanced", на бг сигурно "Разширени".
3. На "Производителност" -- "Настройки".
4. "Визуални ефекти" -- търсиш нещо подобно на "Използвай сянка за етикетите на иконите" и му слагаш отметка.
5. Цъкаш "OK" докато се затворят всички прозорци.

Пиши за резултата.
battoni - специалист
rulom написа:
Виждал съм го какво представлява това "посиняване", ама идея си нямам от какво може да е.
Пробвай с точка за възстановяване на системата от дата преди да стане това.
ГОТОВО , оправи се по този начин.Благодаря за помоща на всички колеги.
  • 1
  • 2

Тема "Комп.Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: