Бях се решил, да не пиша по тази тема, но тази сутрин съм добро настроение, пък и:
8180 написа:ТУК Е ФОРУМ, с основна цел ВЗАИМОПОМОЩ.Но, като гледам мненията на колегите не видях разрешение на точния проблем. Нека систематизирам нещата. Имаме легално закупен Windows и рапотещ компютър с Windows. 8180 не знае дали двата Windows-а са еднакви и иска да махне предупреждението за Windows Genuine.
8180 написа:Има два варианта за горното:Аз ще ти предложа малко повече варианти:

- Инсталираш си Windows Genuine Advantage Notifications и следваш стандартната процедура. Искаш да разбереш дали Windows-а ти е легален, е по този начин ще разбереш. Аз съм за това. Ако е нелегален ще се заключи, но винаги можеш да избереш някоя от следвашите точки.
- Инсталираш си легалния Windows, който си купил и започваш на чисто.
- Crack, премахващ защитата за Windows Genuine.
- Ако започнеш направо от тук може да пуснеш "инструмента" нормално.
- Ако си дошъл от т.1 ще трябва да стартираш Windows в Safe mode with Command Prompt и да стартираш "инструмент".
Предупреждение: По този начин съществува вероятност, да не можеш да използваш Windows Update. По-малка е вероятността точно този "инструмент" да не сработи на твоя Windows/компютър. За да се застраховаш е хубаво да имаш втори компютър с интернет наблизо, който в случай на провал да ти помогне да си намериш правилния "инструмент".
За да получиш необходимия инстумент пиши на ЛС, с e-mail адрес за да ти го пратя, заедно с инструкции.
- Не се сещам...
Последна промяна от ArturDent на нед ное 22, 2009 12:31 pm, променено общо 1 път.