Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Osiris - специалист
е с това съм съгласен :-D :lol:
sstefanov - майстор
И аз съм съгласен и затова не го купувам!
Но не го и използвам!
Osiris - специалист
е аз ползвам с научна и иследователска цел :lol:
иначи и линукса не ми е чужд :wink:
jameson_2001 - специалист
drobsa : - нали искаше помощ - dundurma ти даде линк, какво стана ? Като си на зор питаш, а като(ако) се е решил проблема си го решил за себе си ?!
drobsa - специалист
Здравейте извинявам се че не писах за решението на проблема но бях на работа тези дни и не ми остана време но както и да е : ето и решението: Изтеглих и инсталирах опрационната система от линка кото ми дадохте и всичко си тръгна нормално за сега системата се държи добре само малко проблеми с браузара от време на време не иска да отваря страниците. Не знам на какво се дължи дали на операционната сиситема или на нещо друго. Благодаря за разбирането и за вашето откликване на проблема
Osiris - специалист
дължи се на малко ресурси на машината или на лоша свързаност но тва да ти е проблема успех :wink:
Wishmaster-ruse - специалист
В замунда има случаи когато софтуера не е читав аз си дръпнах windows 7 но не от замунда а от друг торен тракер който е с активатор и се активира веднага след инсталацията и нямам проблеми.
hygro - майстор
Ето така се активира:

Прикачен файл

windows_disk.jpg
windows_disk.jpg (15.51 KиБ) Видяна 27933 пъти
MamaMy - майстор
Марковите машини и по специално лаптопи имат проблем с активациите. Може би се дължи и на хардуерната защита :?
montoya - майстор
MamaMy написа:
Марковите машини и по специално лаптопи имат проблем с активациите. Може би се дължи и на хардуерната защита :?
Моят лаптоп HP Compaq е отпреди излизането на уиндоус 7 на пазара съвместим с Виста и честно казано успях да му активирам виста с доскта клизми. Някъде четох, но дали съм правилно разбрал щото английския не ми е сила и ползвам преводач - та ставаше въпрос че НР и Майкрософт са официални партньори и НР вграждат маркер в чипа на БИОС който следи за пиратски операционни системи.
Аз успях да го активирам по чиста случайност и то след използването на 2 активатора с емулация на биос един след друг в определена последователност и това за виста ултимейт без сервизен пакет.
Виста със СП1 не успях да активирам. Сигурно по - новите машини са защитени по същия начин и спрямо уиндоус 7, но при моята нямам проблем с активирането му :-D
Естествено това може и да е пълна глупост, но аз така знам.

Тема "Windows 7. Активиране!!!!!!. Помогнете.!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: