Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny - майстор
A ako опиташ с някоя виртуална ОС?
velsi - Почетен майстор
Не съм никак запознат с виртуалните ОС. Ако имаш нещо конкретно в предвид нищо не ми пречи да пробвам. И ако да речем под виртуалната ос има звук тогава какво?
Johny - майстор
Най-сигурно преинсталация. Аз съм си направил BackUp с помощта на Аcronis. При подобни ситуации възстановявам системстс за 5-8мин. Много е добра програмата.
Колкото за виртуалните системи от любопитсво съм пробвал Ubuntu. Вървеше звук и всичко останало. Ето от тук мисля, че ще стане: http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download .
darken_nz - специалист
И ако да речем под виртуалната ос има звук тогава какво?
Значи нещо се е скапал самия уин.
Провери дали ти е активен сървайса уиндоус аудио (в предния си пост съм дал картинка)
Johny - майстор
Ако не си изключил като мене System Restore, пусни я да ти възстанови някоя по-стара дата.
Ето тук бях писал за Aкронис-а: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=45 . Проследи линка. Имам код за 11-та версия, ако не намериш.
velsi - Почетен майстор
Имах ресторе поинт от предния ден преди да се появи проблема. Възстанових към тази дата, но не помогна. Преди малко пробвах съвета на inspo, но нямаше ефект.
stefan_gb - специалист
Изкараи звука от предния панел за проба, като посочиш в реалтека естествено изхода които ще конфигорираш, или конфигорираи друг отзад. При мен е възможно би трябвало и при теб да е .
velsi - Почетен майстор
Няма нищо за конфигуриране. Като преместя жака в програмата просто се отразява промяната. Но звук пак няма.
Johny - майстор
Доколкото си спомням, имаше познати в компютъраен магазин.
Преди време имах подобен проблем с един компютър. Взех от момчетата в магазина една стара аудиокарта и ... всичко си вървеше с нея. Купих на хората една карта за 15лв. и решихме въпроса. Ако е така вземи си читава карта. Последното ми дъно е с добра звукова карта. Не можах да повярвам, че моите колонки могат да изкарат такъв звук. Всяко зло за добро. :-D
Имах едно дъно, на което изчезна единият канал, но беше в гаранция и ми го смениха.
velsi - Почетен майстор
Стари звукови карти имам поне 5-6. Искаше ми се това да е краен вариант. Като гледам обаче май ще се стигне до там...

Тема "Липса на звук" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: