Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
k_yakov - напреднал
Явно не обичате да четете, няма значение. На мен ми е перфектна поставката, "клекалото" е с удобна дръжка, за да се вдига, понеже краката не са залепени. Като цяло може да се ползва и само вертикалната поставка. Производителите искат пари, а понеже ние "българите" не обичаме да даваме си измисляме. Иначе нямаше да съществува и този сайт и този форум. Айде лека на някой и удобна вечер пред компютъра.
velsi - Почетен майстор
Нали въпреки последните не съвсем уместни забележки няма да забравиш да ни покажеш крайния резултат? От мене - успех! :thumbs:
k_yakov - напреднал
velsi написа:
Нали въпреки последните не съвсем уместни забележки няма да забравиш да ни покажеш крайния резултат? От мене - успех! :thumbs:
Малко по-нагоре има 3 линка с малък формат снимки. Забравих да спомена, че поставката е основно за легло, за това е с такива крака 200мм. Ето още една голяма.
Изображение
nbr - специалист
Готина е! Аз основно си ползвам лаптопа в леглото и в началото без подложка беше мъка... Сега съм с обикновена подложка колкото да не се задушава и твърда папка вместо подложка за мишката :supz:
Пускай ги серийно :)
k_yakov - напреднал
Има проблем с краката, малко са лимбизе, ама и туй ще оправя тез дни
montoya - майстор
Най - обичам да съм змия - ем връвим, ем лежим :-D
На краката някакви триъгълни подпорки към основния плот биха ги укрепили.
mitcd - специалист
k_yakov написа:
Явно не обичате да четете, няма значение.
Не разбрах забележката.Масата обаче наистина си я издокарал
И макар да е Интелски лаптопа, масичката по ми хареса.
Абе майстор си.Но е най вече практична за мишката и за чашата като от горната снимка.
Johny - майстор
Браво! Много "шукар" :-D =D>
Справили сте се похвално. Ако решите да изкарате някой и друг лев-няма да е лошо да пуснете прозводство. Макар и само на поръчки. На мен ми хареса вашето изобретение. Стига само да заздравите краката. Поздравявам Ви! Смятам, че е удобно и практично.
maroka - специалист
Поставката е станала чудесна :)

И понеже сме в духа на форума (където не се дават пари) ми е много интересно ако трябва да направиш тази стойка и да я продадеш, колко ще струва ?:)
В началото си споменал, че 30 лв. са ти се видяли много за далеч по-добро изпълнение, та ми е интересно колко ще ми искаш на мен за тази стойка ?

Аз акрилни плоскости и CNC нямам, но пък ти имаш :)

Очаквам цена, реално заинтересован съм....само да е съобразена с многото 30 лв, които сам каза, че са висока цена :)

PS. Моят палтоп също е TOSHIBA, така че можеш да сметнеш цената с твоята разходна норма :)

Тема "Поставка за лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: