Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
vectra72 - специалист
Темата е доста стара но искам да попитам,как може да се възпроизведе звук чрез тази програма.
hidrazin - майстор
Какъв звук и от къде искаш да го възпроизвеждаш?
:partyman:
vectra72 - специалист
Като се пусне например музика на компютъра в който съм влязъл да се чува при мен.
bulhomes2 - майстор
Звъниш от тамошния скайп на твоя скайп.
petrov_belota - специалист
с winvnc също можеш да си ползваш отдалечено рс. Не е като тийма, ама върши работа :)
montoya - майстор
vectra72 написа:
Като се пусне например музика на компютъра в който съм влязъл да се чува при мен.
Последната версия от сайта мисля е 9 днеска влизах с нея на един приятел в компа и се чуваше неговата музика
mironcho - специалист
Върти ми се спомен за 5 часа безплатна работа с тимвю след което се блокира. Някъде пишеше, че ако работиш повече от това време явно ползваш софтуера за бизнес и трябва да си платиш лиценз. Контрола по спомен май беше по MAC-а на ПС-то. Става въпрос за активната страна. За компютъра до който се прави връзка инсталацията е безплатна без значение от времето.
Не съм се ровил дали това важи и за по-старите версии.
vectra72 - специалист
montoya написа:
vectra72 написа:
Последната версия от сайта мисля е 9 днеска влизах с нея на един приятел в компа и се чуваше неговата музика
Имоята е 9 ама няма звук.
Lisko - майстор
Аз ползвам едно програмче, което е едно единствено .exe, без инсталация културно. Пращам го на човека по скайп, казвам му да го стартира и да ми съобщи номерчето и оттам нататък лесно.
hard_core - специалист
Lisko написа:
Аз ползвам едно програмче, което е едно единствено .exe, без инсталация културно. Пращам го на човека по скайп, казвам му да го стартира и да ми съобщи номерчето и оттам нататък лесно.
Името на програмчето тайна ли е :)

Тема "Около програмата Team Viewer 4..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: