• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sstefanov - майстор
Това не е оригинала, а много умалено копие (с GIMP - намалено на 30% и на 72 dpi). Оригиналът е 7,3 мегабайта, 14766 X 888 пиксела.
Илиян Илиев™ - майстор
Благодаря, Стефанов.

Та значи с програмата Hugin успях ад създада една панорама от 3 снимки. Пипах на сляпо, въпреки че е на български. То пък взе че се получи. Поне на мен така ми изглежда.

Прикачил съм и трите сники правени с нокия н97мини.
Прикачен файл:
10092011373-10092011375.jpg
Прикачен файл:
10092011373.jpg
Прикачен файл:
10092011374.jpg
Прикачен файл:
10092011375.jpg
bulhomes2 - майстор
Бях похвалил пак Стефанов, но после забелязах, че си го правил с друга програма....
Илиян Илиев™ - майстор
Ми добре си го похвалил човека. Моята панорама съм я правил с програмата за линукс, която е споменал. И дори е отбелязъл, че се справя по-добре от бозавата. Демек същата програма с която е правил пуснатата от него панорама. Или поне така разбрах написаното от него в поста с неговата панорама. Може пък и да не съм го разбрал де...

Иначе освен да се замислите и вие за линукс и да продължите с хвалбите...

п.п. Тази програма я имам вградена или там как се казва в линукса. Демек УСУ7 десктоп.

п.п.п. Интересното е, че видях темата и не се почувствах заинтересуван. След ден-два ръчкайки из компа видях съществуването на програмата и реших да пробвам спомняйки си темата. Чак след опит да публикувам резултата, видях че Стефанов е правил неговата панорама със същата програма.
  • 1
  • 2

Тема "Панорамна картинка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: