Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
velsi - Почетен майстор
Мина ми през ума за антивиусната. Пробвах - не става. Мести се само в рамките на това устройство, при мене е D:
lecki - специалист
В "safe mode" дали няма да иска :?
Или зареди от диск напр. Хиренс буут операционна с-ма ...
inspo - майстор
Velsi, пробвай с програмката unlocker няма нещо дето да не може да изтрие . Има и опция за преместване.

Прикачен файл

Untitled.JPG
Untitled.JPG (22.51 KиБ) Видяна 2257 пъти
Последна промяна от inspo на ср окт 26, 2011 12:23 pm, променено общо 1 път.
kuger - майстор
velsi написа:
Наложи ми се да копирам един ехе файл (от някаква игра) и получих съобщение access denied. Оказва се, че мога да го местя където си поискам, но не мога да го копирам. Дори и под DOS! Нямаше никакви атрибути освен А (архивен файл), но и след като го махнах пак не става. Май не ми се е случвало до сега и нямам повече идеи. Помагайте.
Ако този файл се ползва от системата няма как да стане. Ама щеше да даде съобщение за това.
Пробвай да влезеш в компа като администратор. Тогава би трябвало да ти даде пълни права.
Johny - майстор
А ако го компресираш и тогава да копираш?
darken_nz - специалист
Знам, че няма да ти помогна много, но пробвай да направиш изображение на въпросния файл.
Аз така излъгах вече 5 флашки, които по неизвестна за мен причина не дават да копираш файла, дори и преименуван :-D - и не, не е заради файловата система, защото е NTFS.
Не е лошо и да пробваш ънлокъра, защото никога не се знае, къде нещо е увиснало.
ArturDent - Почти Безобиден
Най-вероятно файла е отворен от някъде !?
Пробвай наистина с unlocker-а.
velsi - Почетен майстор
Архив пробвах да направя още вчера. Съобщението е същото: access denied.
А Unlocker-a каза така:
Прикачен файл:
error message.jpg
error message.jpg (79.31 KиБ) Видяна 2179 пъти
darken_nz - специалист
Ако се използва ще му дава ли да го мести или преименува, да го трие и др. ?
Аз това, което дадох за пример беше за флашка, която не иска файл, не за случай когато ти дава грешка самата боза.
Помислих си, че може да му е от полза.
Лошото на ънлокъра е, че не винаги вижда това, което ''държи'' файла, или дадено устройство (отблокирвал съм си и устройства - флашки, външнй хардове и т.н), но на мен много ми е помагал и съм благодарен и на това.
Нека да пробва - нищо не му пречи.
velsi - Почетен майстор
Пробвах да преименувам файла - получи се без проблеми. :?

Тема "копиране на файл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: