Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sstefanov - майстор
Е как ще ми хакнеш паролата като е повече от 15 символа, включително малки и големи букви, цифри и специални символи? И то с тази сапунерка! Май някой гледа много филми.
Ако така ставаше....
radius - майстор
По-интересното е, че е на цената на нета за 1 година.
Johny - майстор
radius написа:
Я дай нещо към Нова Зеландия или Аржентина :razz:
Ти ме разби с тази задача! Онези там сега са се събудили и мрежата е натоварена.
София
Изображение
Ню Йрк
Изображение
Буенос Айрес
Изображение
Сидней
Изображение
sstefanov написа:
Е как ще ми хакнеш паролата като е повече от 15 символа, включително малки и големи букви, цифри и специални символи? И то с тази сапунерка! Май някой гледа много филми.
Ако така ставаше....
На рутера не са 15, а 8 символа, и съм го правил от спортен интерес т.е. с учебна цел.
radius написа:
По-интересното е, че е на цената на нета за 1 година.
Колега, де го тоя читав нет за 13 лв?! Аз за моя плащам 28лв, ако е месец за месец.
Mike - специалист
Johny написа:
Това нещо http://novi4ko.com/?page_id=754l съм го изпробвал /с учебна цел :-D / и става, но аз съм си доволен от моят доставчик, нищо че е платен :wink:
Изображение
Извинявай, картинката ти какво общо има с паролата и криптирането?!

А да вметна, че най лесно разбиваното криптиране с WEP изисква десет символа и е с цифри. А за WPA доколкото ми е известно няма ограничение. И ако паролата ми е от рода BajIvan45diGagiripo200kg6totoemnogoqk познай кога ще се разбие и с какъв речник :)
Johny - майстор
Нищо -спам. Отговарям на radius, ако не си забелязал.
sstefanov - майстор
На моя рутер паролата не е ограничена. Но даже и с 8 символа трудно ще се справиш.
А пък авторът на темата даже не може да пише грамотно, камо ли да разбива пароли :)
Johny - майстор
Освен приемника има и някаква друга "джажджа" в комплекта, за която нямам представа. Може пък тя да върши черната работа - софтуерно. От тук идва вероятно и много по-високата цена.
Всъщност, като се загледах, другата джаджа е адаптер. Странно, че на белият приемник са сложили черна антена :lol: , а търсенето даде следния резултат: http://www.mallextreme.com/antcor/user_manual.html
didoni_ - специалист
sstefanov написа:
На моя рутер паролата не е ограничена. Но даже и с 8 символа трудно ще се справиш.
А пък авторът на темата даже не може да пише грамотно, камо ли да разбива пароли :)
Нали си поправих грешката,не съм много запознат с тия работи,затова я допуснах,не може човек всичко да знае.Имам си отличен интернет в момента,но просто ми е интересно как става това.
ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ :)
Fender_str - специалист
Tва българите сме страшно племе, каква е логиката да си купиш устройство за близо 200 лева за да крадеш нет от съседа който може и да е на 8 или 12 мегабитово бтк? Сметни си за колко месеца ти е таксата това, а и колегата е дал как става за WEP, e ако ми кажете кой доставчик на интернет заключва рутери с WEP за да може после да ходи да оправя рекламации за бавен нет или загуба на пакети(освен ако няма такса за това) ще ви призная. И ако някой намери програма за хакване на WPA-PSK/WPA2-PSK да ми се обади...
naB4o - специалист
А още по-лесно е, като видиш мрежа с име "Димитрови", "Иванови", "Мария", "Иванка", "Драганка", да отидеш при тези съседи, и да ги помолиш да си споделят интернета, като им даваш някаква сума месечно за обезщетение :)
Аз преди да си пусна моя интернет, бях дал рутера си на съседката, като условие си ползвах безжичния, след което тя си мина на БТК, и каза че не й трябва рутера ми вече и така :)
Изображение
А ето това е моя тест :) плащам 15 лв и в момента е през рутер, така че това не е максималната скорост
Изображение
А това е към Мелбърн :cool:

Тема "Терминал за "уаерлес"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: